Ballerup

Hvem er vi

Kom og vær med, når vi inviterer til åbent hus fordelt over tre spejdermøder 22.4. – 29.4. og 6.5. i spejderhuset Bivahu, Bispevangen 1A i Ballerup. Hos De grønne pigespejdere har vi 105 års erfaring med at lave udfordrende aktiviteter i naturen – og vi gør det i et trygt fællesskab, hvor man ikke skal være bange for at fejle.

Vi skal både rejse i en hjemmebygget tidsmaskine, lege robotter og lave grønne pandekager. Det kræver nysgerrighed og mod – men det kommer helt naturligt, fordi vi laver aktiviteterne i et fællesskab, hvor vi bakker hinanden op. Ses vi? Det håber vi, og de tre første gange er gratis. Aktiviteterne henvender sig primært til nysgerrige piger mellem 0.-4. klasse. Forældre behøver ikke være til stede under møderne, men er meget velkomne til at komme og være med til afslutningen og evt. få en snak med lederne.

Velkommen  hos De grønne pigespejdere i Ballerup.

Kunne du tænke dig at blive pigespejder i vores gruppe og tage del i oplevelser, udfordringer og et godt kammeratskab, så kom forbi spejderhuset Bivahu på mandag!

De grønne pigespejdere i Ballerup har en grønsmutteflok “Stjernerne”, som er for piger i 1.-3.klasse.

Spejdertroppen “Radiserne” er for piger fra 4.klasse.

Gruppen holder møder i spejderhuset Bivahu, Bispevangen 1A, Ballerup hver mandag kl.17.30-19.30. Derudover tager vi på ture og lejre.

I Ballerup gruppe er der et rigtig godt sammenhold pigerne imellem. Den fælles mødetid gør, at alle kender hinanden og det skaber trygge rammer og perfekte forudsætninger for glade piger!

Vores spejderhus Bivahu er bygget af forældre og frivillige i 1966. Her har vi masser af plads at boltre os på både ude og inde. I haven har vi bålplads og plads til pionering og teltslagning. Over for hytten har vi en lille “skov”.

Gruppen blev startet i 1954 , så vi har mange gode traditioner men vi er også altid klar til nye udfordringer og oplevelser.

Kontingentet for medlemskab i Ballerup gruppe er 300 kr. i kvartalet. Derudover betaler man for ture og lejre.

Ballerup gruppe – en del af et stort fællesskab

Vi er den lokale pigespejdergruppe. De grønne pigespejdere er et spejderkorps kun for piger og kvinder. Vi har 4000 medlemmer fordelt på 120 lokale grupper i hele Danmark. Vi har 100 års erfaring med at lave udfordrende aktiviteter i naturen for piger. Aktiviteter der får hver enkelt pige til at turde mere, også at lave fejl. Vi tror på, at man lærer af sine fejl, og at det vigtigere at have modet til at turde kaste sig ud i noget nyt end at kunne det hele til perfektion. Grønne pigespejdere får gåpåmod på livet. De lærer at gribe de muligheder, der kommer deres vej.

Danmarks stærkeste fællesskab for piger

De grønne pigespejdere er Danmarks største pigefællesskab. Hos os slipper pigespejderne for at tænke på, hvilke aktiviteter og opgaver der er “for piger” og “for drenge”. Det giver pigerne et frirum – fri for forventninger til, hvad en pige skal sige, mene og være. Så kan hver enkelt pigespejder være sig selv. Hos De grønne pigespejdere handler det ikke om, hvad individet kan præstere, men om hvad vi kan opnå i fællesskab.

De grønne pigespejdere bygger på kristne folkekirkelige værdier og forsøger at efterleve dem sammen med spejderne. Hos os møder spejderne voksne, der tør tale om tro, men også om at tvivle og når livet bliver svært.Bivahu, Bispevangen 1A, 2750 Ballerup

Lene Martinsen
tlf. 21951108

Spejderhuset Bivahu