Ballerup

Hvem er vi

De grønne pigespejdere i Ballerup har været på sommerlejr på Næsbycenteret sammen med pigespejderne fra region Øresund. Vi sov i telt, lavede mad over bål og deltog i en masse spændende aktiviteter. Her er pigerne på fotoløb og en af posterne var ved en shelter. 12. august starter gruppen igen med møder efter sommerferien. Kom forbi og vær med!

Velkommen  hos De grønne pigespejdere i Ballerup.

Kunne du tænke dig at blive pigespejder i vores gruppe og tage del i oplevelser, udfordringer og et godt kammeratskab, så kom forbi spejderhuset Bivahu på mandag!

De grønne pigespejdere i Ballerup har en grønsmutteflok “Stjernerne”, som er for piger i 1.-3.klasse.

Spejdertroppen “Radiserne” er for piger fra 4.klasse.

Gruppen holder møder i spejderhuset Bivahu, Bispevangen 1A, Ballerup hver mandag kl.17.30-19.30. Derudover tager vi på ture og lejre.

I Ballerup gruppe er der et rigtig godt sammenhold pigerne imellem. Den fælles mødetid gør, at alle kender hinanden og det skaber trygge rammer og perfekte forudsætninger for glade piger!

Vores spejderhus Bivahu er bygget af forældre og frivillige i 1966. Her har vi masser af plads at boltre os på både ude og inde. I haven har vi bålplads og plads til pionering og teltslagning. Over for hytten har vi en lille “skov”.

Gruppen blev startet i 1954 , så vi har mange gode traditioner men vi er også altid klar til nye udfordringer og oplevelser.

Kontingentet for medlemskab i Ballerup gruppe er 250 kr. i kvartalet. Derudover betaler man for ture og lejre.

Ballerup gruppe – en del af et stort fællesskab

Vi er den lokale pigespejdergruppe. De grønne pigespejdere er et spejderkorps kun for piger og kvinder. Vi har 4000 medlemmer fordelt på 120 lokale grupper i hele Danmark. Vi har 100 års erfaring med at lave udfordrende aktiviteter i naturen for piger. Aktiviteter der får hver enkelt pige til at turde mere, også at lave fejl. Vi tror på, at man lærer af sine fejl, og at det vigtigere at have modet til at turde kaste sig ud i noget nyt end at kunne det hele til perfektion. Grønne pigespejdere får gåpåmod på livet. De lærer at gribe de muligheder, der kommer deres vej.

Danmarks stærkeste fællesskab for piger

De grønne pigespejdere er Danmarks største pigefællesskab. Hos os slipper pigespejderne for at tænke på, hvilke aktiviteter og opgaver der er “for piger” og “for drenge”. Det giver pigerne et frirum – fri for forventninger til, hvad en pige skal sige, mene og være. Så kan hver enkelt pigespejder være sig selv. Hos De grønne pigespejdere handler det ikke om, hvad individet kan præstere, men om hvad vi kan opnå i fællesskab.

De grønne pigespejdere bygger på kristne folkekirkelige værdier og forsøger at efterleve dem sammen med spejderne. Hos os møder spejderne voksne, der tør tale om tro, men også om at tvivle og når livet bliver svært.Bivahu, Bispevangen 1A, 2750 Ballerup

Lene Martinsen
tlf. 21951108

Spejderhuset Bivahu