Hedensted

Hedensted gruppe

De grønne pigespejdere i Hedensted mødes om torsdagen på Kastaniehøj (Kahø). Kastaniehøj ligger på Kirkegade 16. 8722 Hedensted.

Vores mødertider er:

Smutterne (2-3 klasse): Torsdag kl. 16:30-18:00

Troppen (4 klasse og op): Torsdag kl. 18:15-19:45

Rangere mødes efter aftale (se intern facebookgruppe og ranger-program)

Aktuelt

KONTINGENT
Det er tid til at betale kontingent.
Vi betaler 225 kr. to gang årligt. Dette sker med en digital opkrævning i modtager via mail.

HUSK, hvis du er helt ny spejder, så skal du udfylde vores online indmeldelsesblanket for at blive medlem af korpset. Det gør du ved at trykke på den orange knap “Bliv pigespejder” øverst til højre her på hjemmesiden.

Danmarks stærkeste fællesskab for piger

De grønne pigespejdere er Danmarks største pigefællesskab. Hos os slipper pigespejderne for at tænke på, hvilke aktiviteter og opgaver der er “for piger” og “for drenge”. Det giver pigerne et frirum – fri for forventninger til, hvad en pige skal sige, mene og være. Så kan hver enkelt pigespejder være sig selv. Hos De grønne pigespejdere handler det ikke om, hvad individet kan præstere, men om hvad vi kan opnå i fællesskab. De grønne pigespejdere bygger på kristne folkekirkelige værdier og forsøger at efterleve dem sammen med spejderne. Hos os møder spejderne voksne, der tør tale om tro, men også om at tvivle og når livet bliver svært.

Vi tror på, at man lærer af sine fejl, og at det vigtigere at have modet til at turde kaste sig ud i noget nyt end at kunne det hele til perfektion. Grønne pigespejdere får gåpåmod på livet. De lærer at gribe de muligheder, der kommer deres vej.