Hedensted

Betaling af kontingent

Vi betaler i alt 550 kr. årligt. Dette sker med en digital opkrævning i modtager via mail. Kontingentet er opdelt i to rater, der opkræves i hhv. forår og efterår.
Når du er indmeldt vil du automatisk modtage en digital opkrævning via mail.

Hvis du er helt ny spejder, så skal du huske at melde dig ind i gruppen, herefter vil du får en digital opkrævning af kontingent.

Ikke mulighed for at betale med dankort online?

Hvis I ikke har mulighed for at betale den digitale opkrævning i har fået , bedes i besvare mailen hvorefter betalingen i stedet kan ske ved bankoverførsel via netbank eller ved skranken. Vores bank er Middelfart Sparekasse.

Spejdernes kontooplysninger er:
Reg. nr.: 1681, kontonr.: 3224751086

Det er vigtigt, at I ved betaling af kontingent mærker overførslen med “Spejderens navn” og “Kontingent”. Kontingentet betales i to rater (forår og efterår) og udgør i alt 550 kr. om året for spejdere op til 18 år. Kontingentet er på 100 kr. to gange årligt for spejdere og ledere over 18 år.

Vi håber, at I vil gøre, hvad I kan for at betale via den digitale opkrævning, da det letter vores administrative arbejdsbyrde – vi vil hellere bruge vores tid på at lave godt spejderarbejde for jeres piger!