Skjern

Danmarks stærkeste fællesskab for piger

-det skal din datter og Du også have mulighed for at være en del af.
Tirsdag den 19. november og de følgende tirsdage starter vi en pigespejdergruppe op for 0.-3. kl. i Skjern. Vi mødes kl. 16.30 – 18.00, Bækgårdsvej 28. Som forælder eller anden pårørende er du også velkommen de første gange

Hvem er vi

Vi er den lokale pigespejdergruppe. De grønne pigespejdere er et spejderkorps kun for piger og kvinder. Vi har 4000 medlemmer fordelt på 120 lokale grupper i hele Danmark. Vi har 100 års erfaring med at lave udfordrende aktiviteter i naturen for piger. Aktiviteter der får hver enkelt pige til at turde mere, også at lave fejl. Vi tror på, at man lærer af sine fejl, og at det vigtigere at have modet til at turde kaste sig ud i noget nyt end at kunne det hele til perfektion. Grønne pigespejdere får gåpåmod på livet. De lærer at gribe de muligheder, der kommer deres vej.

Danmarks stærkeste fællesskab for piger

De grønne pigespejdere er Danmarks største pigefællesskab. Hos os slipper pigespejderne for at tænke på, hvilke aktiviteter og opgaver der er “for piger” og “for drenge”. Det giver pigerne et frirum – fri for forventninger til, hvad en pige skal sige, mene og være. Så kan hver enkelt pigespejder være sig selv. Hos De grønne pigespejdere handler det ikke om, hvad individet kan præstere, men om hvad vi kan opnå i fællesskab.

De grønne pigespejdere bygger på kristne folkekirkelige værdier og forsøger at efterleve dem sammen med spejderne. Hos os møder spejderne voksne, der tør tale om tro, men også om at tvivle og når livet bliver svært.

Her mødes vi hver tirsdag 16.30-18.00:Cirklen

Bækgårdsvej 30
6900 Skjern

Lisbeth Feldballe
tlf. 22 52 72 79