Tårnby

Vil du være spejder hos os

I vores fællesskab er der plads til at vi alle sammen kan udvikle os, og lære os selv og hinanden at kende. “Der er altid noget man er god til. Man skal bare finde ud af hvad det er”. Vores aktiviteter er alsidige med fokus på spejderværdier som at knytte venskaber, lære nye færdigheder og finde sin egen identitet.

Vi har en god tradition med at få mærker når vi har lært nye færdigheder, og vi har en hyggelig ceremoni når der uddeles årsstjerner.

Vi har i spejdergruppen mange års erfaring med at lave udfordrende aktiviteter for piger. Aktiviteter der får hver enkelt pige til at turde mere, også at lave fejl. Vi tror på, at man lærer af sine fejl, og at det er vigtigere at have modet til at turde kaste sig ud i noget nyt end at kunne det hele til perfektion.

Aldersgruppe

I vores spejdergruppe er der piger i alderen 7-12 år, og vi laver aktiviteter som er tilpasset til pigernes alder. Hvis du er ældre end 12 år er du også meget velkommen.

Vi har også et godt voksenfælleskab, hvor vi jævnligt mødes til forskellige aktiviteter.

Ugentlige spejdermøder

Vi holder primært møde om tirsdagen fra kl. 17:30 til 19. Herudover tager vi på ture og lejre, og deltager i arrangementer sammen med andre spejdere. De fleste ugentlige møder foregår i vores spejderlokaler og vi laver både udendørs og indendørs aktiviteter.

Vi holder til i foreningsområdet ved Tårnby skole/Husbyvej. Her har vi mulighed for udendørs aktiviteter i grønne omgivelser tæt ved Byparken eller i vores hyggelige lokaler.

Det koster det at være spejder i vores spejdergruppe

Der er et årligt kontingent kr. 900,- (betales i 2 rater i februar og september måned). Herudover er der udgifter til ture og lejre, som betales særskilt.

Kontakt

Kontakt gerne vores gruppeleder Denice, hvis du har spørgsmål, eller gerne vil lave en aftale om at komme på besøg til et spejdermøde.

Denice@pigespejder.dk         Tlf.: 28 15 91 10

udendørs leg