Falkenberg gruppe - Frederikssund

Velkommen til De grønne pigespejdere i Frederikssund

Vi er den lokale afdeling af De grønne pigespejdere, som er et moderne spejderkorps kun for piger og kvinder, som tilbyder medlemmerne aktiviteter der får hver enkelte pige til at turde mere – også at lave fejl. Vi tror på, at man lærer af sine fejl, og at det vigtigere at have modet til at turde kaste sig ud i noget nyt end at kunne det hele til perfektion. Grønne pigespejdere får mod på livet, de udvikles og motiveres.
Falkenberg gruppe er en ambitiøs pigespejder-gruppe, som har et stærkt sammenhold. Som pigespejder i Falkenberg Gruppe kan man forvente at blive udfordret, afprøve grænser og ikke mindst have det sjovt. Hos os får piger i alle aldre stærke venskaber igennem sjove oplevelser og personlige udfordringer, men vi knytter også bånd og danner netværk på tværs af landsdele samtidig med, at troen på sig selv styrkes. Hos os er spejderarbejde meget mere end snobrød og dolke, når vi kombinerer friluftsliv med moderne udfordringer.

Danmarks stærkeste fællesskab for piger

De grønne pigespejdere er Danmarks største pigefællesskab, med 4000 medlemmer fordelt på 120 lokale grupper i hele Danmark. Vi har 100 års erfaring med at lave udfordrende aktiviteter i naturen for piger. Hos os slipper pigespejderne for at tænke på, hvilke aktiviteter og opgaver der er “for piger” og “for drenge”. Det giver pigerne et frirum – fri for forventninger til, hvad en pige skal sige, mene og være for hos os kan hver enkelt pigespejder være sig selv. Hos os handler det ikke om, hvad individet kan præstere, men om hvad vi kan opnå i fællesskab.