Værd at vide

Nedenfor finder du følgende emner:

 • Indmeldelse
 • Facebook
 • Planlægning og årets gang
 • Tilmeldinger
 • HYTTENYT
 • Vi passer på dit barn
 • Uniform

Indmeldelse

Den elektroniske indmeldelsesblanket finder du elektronisk øverst oppe her på siden (den orange knap i højre side). Når du har udfyldt den skal skal du indbetale et startgebyr på 175 kr.
Når startgebyret er betalt udleveres en lille velkomstpakke som blandt andet består af sangbog, tørklæde og en lille gave.
Når det hele er på plads modtager du en email som bekræfter at du er blevet medlem af Falkenberg Gruppe, De grønne pigespejdere i Frederikssund. Har du spørgsmål til udfyldelsen af blanketten eller andet i denne proces skal du endelig bare spørge lederne.
Et medlemskab hos De grønne Pigespejdere i Frederikssund koster 1.000 kr. årligt, som betales over to omgange (1. april og 1. oktober). Kontingentet opkræves af gruppens kasserer over email.

Facebook

Gruppen bruger Facebook aktivit på tre forskellige måder:

PR og udadvendt kommunikation

Hertil har vi oprettet en Facebookside som hedder ”Falkenberg gruppe – De grønne pigespejdere i Frederikssund”
Find siden

Forældrekommunikation

Til påmindelse om tilmeldinger, kommunikation om hvem der kan køre Gurli fordi mor og far er forhindret etc. har vi fået Facebookgruppen ”Falkenbergs forældregruppe”, det er en lukket gruppe og er kun for aktive medlemmers forældre, ledere og bestyrelsen.
Find gruppen

Billeder, sjove historier, reklame om kurser etc.

Facebookgruppen ”Falkenberg Gruppe – De grønne pigespejdere i Frederikssund” er for medlemmer, deres forældre, ledere og bestyrelsen. Her deler vi billeder når vi er på ture, linker til spejderi rundt omkring i verden og andet som er sjovt for medlemmerne at følge med i. Er medlemmet ikke gammel nok til at have en Facebook konto kan forældrene hjælpe barnet ved at vise hvad der foregår i denne gruppe.
Find gruppen

Planlægning og årets gang

Vi laver halvårsplaner som altid er at finde i HYTTENYT og denne opdateres løbende så hold godt øje. Derved har I en chance for at blokere datoer til de mange spændende arrangementer.

 

Tilmeldinger

For at deltage i diverse ture skal I tilmelde Jeres barn. Det sker via vores medlemsservice, hvor man kan betale elektronisk.

HYTTENYT

Vores medlemsblad hedder HYTTENYT og udkommer hver tirsdag inden månedsskifte (dog er der ikke noget blad i Juli måned). Her kan du finde rigtig mange informationer om de kommende arrangementer, læse sjove historier, se billeder, finde kontaktinformationer mm.

HYTTE-hvad-for-noget?

Læs seneste udgave af HYTTENYT

Vi passer på dit barn

De grønne pigespejdere er em ambitiøs og  moderne spejderorganisation. Vi arbejder ud fra en mission og en vision om at skabe livsduelige piger og kvinder. Vi udfordrer og udvikler vores medlemmer, så de er godt klædt på og vores spejderarbejde bygger på det pædagogiske princip ‘learning by doing’.

En del af Learning by doing princippet er at børn til tider sendes på løb uden voksne. Men de er aldrig helt overladt til dem selv. Vi gør gerne brug af elektronikken hvis det er det der giver mening i den aktuelle aktivitet, men ellers holder vi øje med at alle hold kommer igennem posterne, der patruljere voksne rundt (måske forklædt som en del af fortællingen) etc. For én ting er helt sikkert: Vi passer lige så godt på Jeres piger som var de vore egne!

Vi er meget bevidste om, at det ikke altid er hele historien der komme med hjem. Derfor vil vi gerne opfordre Jer til at kontakte lederne, hvis der er noget som bekymrer Jer. I kan finde ledernes kontaktinformationer her i bladet.

Kontakt lederne

Alle ledere vil rigtig gerne snakke med forældre og kommende forældre, så ring endelig…
Find kontakt her

Uniform

Ønsker man en uniform eller andre logovarer skal man selv købe dette på www.55nord.dk. Her kan man også finde udstyr uden logo på, men man kan med fordel også benytte sig af Spejdersport (den nærmeste ligge i Hillerød, men de har også en hjemmeside) eller www.eventyrsport.dk. Ved henvendelse til din leder kan du får et rabatkort til Spejdersport.

Hvor skal mærkerne sidder?

Er du i tvivl om hvor mærkerne skal sidde? Her er et par grundregler:

 • Mærker som er knyttet til et årstal bør fjernes når året er omme.
 • Mærker man har fået som flokmedlem skal tages af uniformen når man rykker op i troppen.
 • Udfordringsmærker må sidde hvor som helst på uniformen, ideen er at man kan danne et mønster med dem.
 • Sommerlejrmærker sidder på den ene lomme.
 • Standardmærker (by etc.) og årsstjerner har helt faste pladser.