Ribe

Velkommen til Ribe gruppe

Mandag d. 26. april 2021 afholder vi dette års generalforsamling med regnskabs godkendelse.

Vi vil være udendørs, så klæd jer på efter vejret. Regner det eller blæser for meget, går vi i Multihytten

Vel mødt

 

Vi er en aktiv grøn pigespejder-gruppe, som ikke er bange for at prøve noget nyt. Hos os kan alle piger fra 3 år få hovedrollen én aften om ugen  Sammen med nye veninder kan du være dig  selv – eller finde ud af, hvem du er.

Gruppen blev startet i 2016 og vi tror på at udfordrende aktiviteter giver mulighed for udvikling. Her bliver du en del af et tæt girls-only fællesskab. Det betyder, at vi er eksperter på piger, og at du vil møde mange forskellige rollemodeller.

Vi glæder os til at se dig.

 

image

Ditte og Johanne, 7 år - Spirer

“Se jeg kan godt``, Ditte har lært at tænde en tændstik og viser nu Johanne hvordan det skal gøres“

image

Alanna, 10 år - Spejder

“Det er vildt sjovt at være spejder. Vi laver altid en masse sjov og vores leder er vildt god til at finde på“

Danmarks stærkeste fællesskab for piger

De grønne pigespejdere er Danmarks største pigefællesskab. Hos os slipper pigespejderne for at tænke på, hvilke aktiviteter og opgaver der er “for piger” og “for drenge”. Det giver pigerne et frirum – fri for forventninger til, hvad en pige skal sige, mene og være. Så kan hver enkelt pigespejder være sig selv. Hos De grønne pigespejdere handler det ikke om, hvad individet kan præstere, men om hvad vi kan opnå i fællesskab.

De grønne pigespejdere bygger på kristne folkekirkelige værdier og forsøger at efterleve dem sammen med spejderne. Hos os møder spejderne voksne, der tør tale om tro, men også om at tvivle og når livet bliver svært.

Læs mere om de nysgerrige SpilopSpejdere (3-5år + en voksen) de modige Spirer (førskole -1. klasse), de frække Grønsmutter (2.-3. klasse), de seje juniorer og  Spejdere (4.-7. klasse)  de cool Seniorer ( 7.-10. klasse), de rå Rangere (+17 år) og de herlige ledere i menuen.

Mød lederne

Alle piger er i trygge hænder hos os i Ribe gruppe. Lederne er klar med sjove og udfordrende aktiviteter, der er tilpasset til pigernes alder.

Her holder vi til

Når vi ikke er ude i naturen kan du finde os i “Mødestedet”, eller ved vores skønne Skur for enden af Simon Hansens vej i/ved Seminariehuset, midt i Ribe. Vi har spejdermøde for alle aldersgrupper mandage kl. 16-17.30
Vil din datter gerne være med? SÅ ring til Bente på 24481947, hun ved hvor vi skal være til næste møde.

Frivillig job

Vil du gerne være frivillig?
Vi kan altid bruge flere ledere eller assistenter, men du kan også hjælpe os på andre måder.
Kontakt Gruppeleder Bente på 2448 1947 eller dgpribe@pigespejder.dk og hør ad hvordan DU kan hjælpe.