Ribe

De grønne pigespejdere kan kendes på det mangefarvede, ternede tørklæde. Vi har ikke længere en uniformsskjorte, som vi hidtil har haft. Vi har i stedet fået en super lækker grøn trøje, som er virkelig behagelig – og man kan bruge den til hverdag også. Vi må gerne sætte mærker på trøjen, men vi foretrækker at de bliver sat et andet sted fx på en bålkappe eller måske endda en bøllehat

Når du bliver meldt ind i vores gruppe får du dit tørklæde af os. For at blive spejder hos os, tryk på den store orange knap oppe til højre.

Pigespejderne tager mærker. De mærker må du sætte lige hvor du har lyst – bare ikke på tørklædet.

Nye regler har givet os lov at sy mærker på trøjen, men den er ikke nær så brugbar på alle tider hvis du gør det. Vi foreslår at du sætter dem fx på en siddepude, en bålkappe eller måske en lille rygtaske

Det samme gælder for årsstjerner og lejr mærker

Mærkerne viser hvad pigerne har arbejdet med og forhåbentlig lært noget om

I Ribe kan vi også finde på at lave vores egne mærker. Fx har vi på lejr taget et “Skumfidus” mærke, hvor vi skulle prøve om vi kunne riste den perfekte skumfidus.

Smutterne tog i 2017 også et “Halloween Safety”, hvor de lærte hvordan de forskellige monstre, man kan møde til halloween, skulle håndteres. Fx skal mumier fodres med honningkage og buksetrolde giver opgaver man skal løse – og det kan pigespejdere sagtens klare.

Udfordringsmærke
engagements mærke