Holstebro

Hvem er vi

Vi er Holstebros pigespejdergruppe. Et herligt pigefællesskab, for De grønne pigespejdere er et spejderkorps kun for piger og kvinder.  Vi har 100 års erfaring med at lave udfordrende aktiviteter i naturen for piger. Aktiviteter der får hver enkelt pige til at turde mere, også at lave fejl. Vi tror på, at man lærer af sine fejl, og at det vigtigere at have modet til at turde kaste sig ud i noget nyt end at kunne det hele til perfektion. Grønne pigespejdere får gåpåmod på livet. De lærer at gribe de muligheder, der kommer deres vej.

Aldersgrupper i Holstebro gruppe

Danmarks stærkeste fællesskab for piger.

De grønne pigespejdere er Danmarks største pigefællesskab. Hos os slipper pigespejderne for at tænke på, hvilke aktiviteter og opgaver der er “for piger” og “for drenge”. Det giver pigerne et frirum – fri for forventninger til, hvad en pige skal sige, mene og være. Så kan hver enkelt pigespejder være sig selv. Hos De grønne pigespejdere handler det ikke om, hvad individet kan præstere, men om hvad vi kan opnå i fællesskab.

De grønne pigespejdere bygger på kristne folkekirkelige værdier og forsøger at efterleve dem sammen med spejderne. Hos os møder spejderne voksne, der tør tale om tro, men også om at tvivle og når livet bliver svært.Unikum

Nibsbjergvej 1, 1 7500 Holstebro

Gitte Preussler
tlf. 21688236

Fra 1.april – efterårsferien holder alle aldersgrupper til i skoven på Nibsbjergvej 1 (56.35437; 8.59854), hvor vores hytte “Unikum” ligger gemt mellem træerne. I vinterhalvåret er spirer, smutter og spejdere i Nørrelandskirken(Døesvej1,56.364900; 8.610111), MEN SPILOPPERNE er i skoven hele året.

Hvis du er i tvivl om, hvor mærkerne skal sidde, så se her