Kalundborg

Hvem er vi

ÅBENT HUS

Kom og vær med, når vi inviterer piger i 0.-3. klasse til åbent hus d. 27.04 kl. 14-16. Vi skal bl.a. rejse i en hjemmebygget tidsmaskine, lege robotter og lave brændenældepandekager. Vi vil vise, hvordan man som pigespejder får styrket sit mod til at kaste sig ud i nye ting, får tændt sin nysgerrighed og set styrken i at arbejde sammen. Det kan man få en smagsprøve på til åbent hus, og de tre efterfølgende gange er gratis! Vi glæder os til at møde en masse kommende pigespejdere – eller bare piger, der er nysgerrige efter at se, hvad vi laver – og vi er selvfølgelig også klar til at svare på spørgsmål fra forældre. Åbent hus foregår på Klosterparkvej 51 – bag børnehaven.

Hos De grønne pigespejdere i Kalundborg har vi 90 års erfaring med at lave seje og spændende aktiviteter for piger og kvinder, hvor vi gør meget ud af, at alle skal have plads til at være her!

I Kalundborg har vi en gruppe, som har plads til masser af nye piger, som kan blive smutter (0. til 4. klasse) og spejdere (4. til og med 9. klasse).
Hvis man ikke passer ind i den aldersgruppe, så er man også meget
velkommen til at blive frivillig hjælper, hvor man kan hjælpe til på alle mulige måder, samtidig med, at man lærer en masse nyt.

Møderne er:

Smutter og spejdere: Hver mandag fra kl. 17.30-19.00
I spejderhytten på Klosterparkvej 51 – bag børnehaven.

Kontakt: Betina Daugaard, tlf. 51 89 60 73 eller Dorte Nielsen, tlf. 28 60 23 41 eller send en mail til dgpkalundborg@gmail.com