Vores uniform

Vores uniform består af en grøn trøje og et ternet tørklæde. Begge dele kan enten købes direkte af vores gruppe (spørg din leder) eller på www.spejdersport.dk, der sælger alle De Grønne Pigespejderes logovarer.
Hvis du er ny pigespejder behøver du ikke købe uniform lige med det samme. Se evt. siden Udstyr hvor der står lidt mere om alt det udstyr vi bruger til spejder.

Trøjen

Længere nede ses vores grønne trøje. Den findes både i børnemodel i størrelserne 120, 130, 140, 150 og 160 og i en voksenmodel i størrelserne S, M, L, XL, XXL og XXXL.
Trøjerne koster 440 kr.
Spørg evt. en leder hvis I er tvivl om hvilken størrelse spejderen skal have.

Det er også muligt at købe brugte trøjer til en billigere pris alt efter størrelse og stand af uniformen. Derfor kan du indlevere din gamle uniform (hvis den er i pæn stand) til gruppen så andre kan få glæde af den!

Tørklædet

Vores tørklæde er ternet og bæres om halsen bundet i en venskabsknude.

Når dit barn er blevet indmeldt  får hun et tørklæde som velkomstgave.

Hvor skal mærkerne sidde?

Der er som sådan ikke noget bestemt sted man skal sætte sine mærker. Man kan sætte dem på selve uniformen, på sin bestikpose, på skoletasken, kasketten, en anden De grønne pigespejder logotøj eller sågar på computeretuiet. Der er uendelig muligheder.