Kalundborg

Elsker du at være sammen med børn og unge mennesker?

At være med i et stærkt verdensomspændende fællesskab? At lære nye ting og lære fra dig? At lave skøre aktiviteter både indenfor og ude i naturen?
Så skal du da være leder i Kalundborg gruppe.
Det at være spejderleder er enormt givende. Hvad end du er leder for smutterne eller spejderne, garanterer vi helt unikke oplevelser, hvor du ser pigerne vokse med de opgaver de bliver stillet. Der er ikke noget federe end at se piger formå det, som de ikke troede. Som leder bliver man en rollemodel for pigerne og viser, at alle roller er pigeroller. Hvad skal du kunne?

For at blive leder hos De grønne pigespejdere behøver du ikke at have erfaringer som spejder. Det eneste vi forventer, er en positiv indstilling og en vilje til at give spejderarbejdet videre til børn og unge kvinder. Man kan altid nå at lære et råbåndsknob eller forskellen på et pyramidebål og et a-bål. Det er der andre som kan hjælpe dig med, for man er aldrig alene om at være leder. Derudover udbyder korpset hvert år flere lederkurser og seminarer, som du er meget velkommen til at deltage i med de andre ledere i gruppen. Det er altid så hyggeligt. Det at være leder er frivilligt arbejde og ingen ledere er med til alle møder, ture og lejre.

Du kan lægge den tid og energi i det som du har lyst og overskud til hvad end det er 10 timer om ugen eller 2 timer om måneden. Vi er bare glade for at have dig med på holdet.

Et fedt fællesskab som leder, handler rigtig meget om at lave fede aktiviteter for pigerne. Når det så er sagt, laver vi mange hyggelige ting kun for lederne for at styrke vores fællesskab. Fx holder vi hvert år en lederjulefrokost hvor vi spiser lækker mad med sjove indslag, tager på weekendtur sammen eller sidder snakker sammen efter møderne. Man er aldrig alene om at være leder og lige så meget fællesskab, som vi giver spejderne mulighed for at føle, lige så meget fællesskab føler man som leder.

Har du lyst til at være leder hos os i Kalundborg gruppe, så kontakt endelig enten Betina Daugaard, tlf. 51 89 60 73, Dorte Nielsen, tlf. 28 60 23 41 eller send en mail til dgpkalundborg@gmail.com