Slagelse

Vi er en gruppe ledere, som synes det er givende at være spejderledere. Vi er alle frivillige, ulønnede og brænder for sagen. Vi er stærkt lederteam, der supplerer hinanden godt og har det sjovt både i spejder – og privatregi.

Vi har gennemgået korpsets uddannelse og opkvalificerer os løbende.

Der er altid brug for flere ledere. Kom og mød os, hvis du vil være frivillig!

Bimmer

Gruppeleder og Tropsassistent

Jeg har været spejder i Slagelse Gruppe siden 1980 og haft utallige poster i gruppen og i korpset. Jeg er uddannet træner (kursusleder) og arbejdede i 1999 i Zambia som NGO´er på et projekt, vi havde sammen med Zambia Girl Guides. Min største tværkorpslige post var i 2012, da jeg var med til at arrangere åbning/lukning og tre fester på den første ”Spejdernes Lejr”.
Spejderlivet har givet mig så mange kvalifikationer og oplevelser, som jeg bruger og glæder mig over næsten dagligt. ”Learning by doing” og det unikke pige/kvindefællesskab er ting som jeg gerne vil give videre, så derfor er jeg leder.

I mit civile liv er jeg pædagog og arbejder som SFO souschef på Skælskør Skole.

T. 61314200

Stine

Tropleder

Jeg har været spejder siden 1984 i Slagelse og Tropleder siden 1999. Det bedste ved spejderlivet er bål, koder og hyggesnak i soveposen. Mine bedste spejderoplevelser er, da jeg vandt DM i spejdersport med min patrulje; vores udenlandsture og sceneoptræden foran flere tusinde på landslejren i 1997.

Det, der gør mig (spejder) glad, er et velgennemført spejdermøde med god respons fra pigerne. Min yndlingsspejdersang er svært at vælge, men “Hver lørdag eftermiddag …” er blandt favoritterne og min yndlingsbålmad er Svensk pølseret.

Til daglig arbejder jeg i integreret institution i Slagelse som uddannet pædagog.

T. 51325966

Linda

Flokleder

Jeg har været spejder siden 2003, patruljeleder i årene 2011-2015. Flokleder fra 2015-2016 og igen fra april 2018. Det bedste, ved at være spejder, er helt sikkert sommerlejr. Hvert år byder på nye udfordringer, hygge ved bålet og generelt er man bare sammen på en anden måde end i det daglige arbejde. I det daglige er jeg uddannet salgsassistent og arbejder i en tøjbutik i Køge.

T. 28255424

Tanja

Tropassistent

Jeg er bosat i Slagelse og arbejder som pædagog i en vuggestue i byen.

Jeg har været grøn pigespejder siden 2011 og det har været fantastisk at blive en del af. Jeg har allerede haft mange uforglemmelige og sjove oplevelser og mødt så mange fantastiske mennesker i den grønne uniform.

Som daglig leder i Slagelse, synes jeg det er fantastisk at give andre pigespejdere (forhåbentlig) gode oplevelser. Eftersom jeg startede uden noget kendskab til spejderlivet, er jeg vokset med opgaven med opbakning fra mine med-spejderledere.

Cecilie

Flokleder

Jeg har været spejder siden 2007 og leder siden 2014, førhen for Troppen og nu for Flokken. Min største spejder oplevelse var nok, da vi var på sommerlejr i Norge, hvor vi var ude og bestige “Prædikestolen” i fjeldet med den flotteste udsigt på toppen. Det bedste ved spejder for mig er helt klart følelsen af at jeg kan gøre noget godt for andre og at se pigerne udfordre sig selv og udvikle sig. Vi er nemlig piger det tør!
Jeg bor i Slagelse og til daglig læser jeg matematik på Odense universitet, som jeg startede på i september 2020.

T. 30306502

Asta

Flokassistent

Jeg er 17 år, går til dagligt på Slagelse Gymnasium, og så jeg har været pigespejder siden 2011. Det bedste ved at være spejder er alle de oplevelser og udfordringer man får, især dem man ikke ville få ellers. Det bliver kun endnu bedre at være spejder når man kan fornemme at pigerne er engagerede og ser frem til det ugentlige spejdermøde.