Slagelse

Vi er en gruppe ledere, som synes det er givende at være spejderledere. Vi er alle frivillige, ulønnede og brænder for sagen. Vi er stærkt lederteam, der supplerer hinanden godt og har det sjovt både i spejder – og privatregi.

Vi har gennemgået korpsets uddannelse og opkvalificerer os løbende.

Der er altid brug for flere ledere. Kom og mød os, hvis du vil være frivillig!

Bimmer

Gruppeleder, Flokleder, Tropassistent

Jeg har været spejder i Slagelse Gruppe siden 1980 og haft utallige poster i gruppen og i korpset. Jeg er uddannet træner (kursusleder) og arbejdede i 1999 i Zambia som NGO´er på et projekt, vi havde sammen med Zambia Girl Guides. Min største tværkorpslige post var i 2012, da jeg var med til at arrangere åbning/lukning og tre fester på den første ”Spejdernes Lejr”.
Spejderlivet har givet mig så mange kvalifikationer og oplevelser, som jeg bruger og glæder mig over næsten dagligt. ”Learning by doing” og det unikke pige/kvindefællesskab er ting som jeg gerne vil give videre, så derfor er jeg leder.

T. 61314200

Stine

Tropleder

Jeg har været spejder siden 1984 i Slagelse og Tropleder siden 1999. Det bedste ved spejderlivet er bål, koder og hyggesnak i soveposen. Mine bedste spejderoplevelser er, da jeg vandt DM i spejdersport med min patrulje; vores udenlandsture og sceneoptræden foran flere tusinde på landslejren i 1997.

Det, der gør mig (spejder) glad, er et velgennemført spejdermøde med god respons fra pigerne. Min yndlingsspejdersang er svært at vælge, men “Hver lørdag eftermiddag …” er blandt favoritterne og min yndlingsbålmad er Svensk pølseret.

Til daglig arbejder jeg i integreret institution i Slagelse som uddannet pædagog.

T. 51325966