Frederiksberg

Kurser

De grønne pigespejderes lederuddannelse hedder Ungleder og består af tre kurser og et ekstra for de ældste. På disse kurser lærer man basale spejderfærdigheder, sammarbejde, planlægning, ledelse og meget mere. Man bliver udfordret både fysisk og mentalt, og så får man nye veninder fra hele landet. Uanset om man har planer om at skulle være leder eller bare gerne vil have en fed oplevelse kan Ungleder kurserne klart anbefales.

At tage på kursus er ikke gratis, men her i gruppen betaler vi halvdelen af kursus-prisen fordi vi mener kurserne er super fede for de enkelte piger, men også for gruppen som helhed.

Spørg din leder hvis du har nogen spørgsmål til vores egne kurser eller mulighederne for at deltage i andre korps’ kurser.

Har du overvejet AdventureSpejd?

AdventureSpejd ligaen er en række spejderløb for forskellige aldersgrupper, fx Nathejk, Fenrisløbet og Solaris. Du tilmelder dig med en patrulje, og så bliver I ellers smidt ud i alverdens opgaver og udfordringer. Nogle løb skal man gå meget, andre har mange opgaver, og andre igen er en kombination.

Løbene er spredt ud over hele året og finder sted over hele landet.