Frederiksberg

Bliv leder i Frederiksberg gruppe

Elsker du at være sammen med børn og unge mennesker? At lave skøre aktiviteter både indenfor og ude i naturen? At være med i et stærkt verdensomspændende fælleskab? At lære nye ting og lære fra dig? Så skal du da være leder i Frederiksberg gruppe.

Det at være spejderleder er enormt givende. Hvad end du er leder for spirerne eller seniorerne garanterer vi helt unikke oplevelser hvor du ser pigerne vokse med de opgaver de bliver stillet.

Hvad skal du kunne?

For at blive leder hos De grønne pigespejdere behøver du ikke at have erfaringer som spejder. Det eneste vi forventer er en positiv indstilling og en vilje til at give spejderarbejdet videre til børn og unge kvinder. Derudover udbyder korpset hvert år flere lederkurser og seminarer som du er meget velkommen til at deltage i med de andre ledere i gruppen.

Det at være leder er frivilligt arbejde og ingen ledere er med til alle møder, ture og lejre. Du kan lægge den tid og energi i det som du har lyst og overskud til hvadend det er 10 timer om ugen eller 2 timer om måneden.

Et fedt fællesskab

Som leder handler spejder rigtig meget om at lave fede aktviteter for pigerne. Når det så er sagt laver vi mange hyggelige ting kun for lederne for at styrke vores fælleskab. Fx holder vi hvert år en lederjulefrokost hvor vi spiser lækker mad med sjove indslag, og vi sidder ofte og snakker sammen efter møderne.

Vil du prøve lederrollen af?

Har du lyst til at komme og være hjælpeleder til et møde for at se hvad det går ud på skal du endelig bare skrive til os. Du kan finde kontaktoplysninger på alle ledere her.