Lederweekend

05. april 2019 kl. 19:00:00 - 07. april 2019 kl. 16:00:00 Gladsaxe, Tjele Alle 7-9, 2800 Kgs. Lyngby
Kære spejdere i alderen 14-99 år,

Hermed kommer en (lang) invitation til vores lederweekend, som finder sted den 5.-7. april i Skovhytten.

Fredag aften kommer vi til at ankomme klokken 19.00, hvor vi har forberedt et brætspil om Værdifuldt samværd.

Lørdags program:
Morgenmad
Andagt
Vi laver Gourmetmad over bål/trangia til frokost.
Spejderaktiviteter/lege.
Forberedelse til Galla middag
Galla middag, med underholdning.

Søndag:
Morgenmad
Stormøde (se Stormøde arrangementet for detaljer)
Oprydning

Farvel og tak klokken 16.00

Fordi vi ikke er et særlig stort Gruppeteam, har vi stort brug for hjælp til at få arrangementet på benene. Derfor har vi oprettet en doodle, med nogle opgaver, som vi meget gerne vil have hjælp til. Vi har sat antal på hvor mange vi har brug for på hver post, og vi skal have afsat nogle til alle poster, hvis vi får gjort dette, kan man godt være flere på samme post.

https://doodle.com/poll/5wtcq97csd4n6fcn

Post forklaringer:
2x Morgenmad: Lave indkøbsliste til morgenmad, og sørge for at det bliver lavet. (Gruppeteamet modtager indkøbslisten senest 30/3)
Andagt: Planlægge og afholde 30minutters Andagt.
Gourmet Frokost over bål/trangia: Lave menu til gourmet frokost, lave indkøbsliste hertil, pakkeliste og sørge for udførsel på dagen (Gruppeteamet modtager indkøbslisten senest 30/3)
Galla Middag: Lave menu til Galla middag. Lave indkøbsliste. Torvholder for udførslen (alle hjælper til) (Gruppeteamet modtager indkøbslisten senest 30/3).
Bordpynt: Tænke på ting man kan bruge til bordpynt, og eventuelt noget kreativt vi selv kan lave om eftermiddagen. Medbringe materialer.
Spejderlege/aktiviteter lørdag eftermiddag: 2 timers aktiviteter for alle ledere. Husk at medbringe de materialer der er brug for.
Købe 5x engangskameraer: Sørg for at købe og medbringe 5x engangskameraer (med minimum 20x billeder på hver). Kvitteringen gives til Hannelise som altid.

Det er muligt at sove udendørs i sheltere hvis det ønskes. Ellers er der mulighed for at sove på sovesale.

Deltager du både fredag aften og lørdag, har du gjort dig fortjent til at modtage det eksklusive 100års Ledermærke! Så vi håber at se så mange om muligt!

TILMELD DIG HER