Gladsaxe

Bliv pigespejder

Vi er en stor pigespejdergruppe i Gladsaxe kommune, med masser af aktiviteter for piger og kvinder i alle aldre! Vi holder til i vores helt eget spejderhus på Tjele alle 7-9, 2800 Lyngby (Bag Stengård kirke).

Det koster 375 kr. pr. kvartal, at være spejder i vores gruppe, men du har selvfølgelig lov til at besøge os et par gange inden du beslutter om du vil melde dig ind. Det er muligt at få tilskud til kontingent fra Gladsaxe Kommune gennem et fritidspas. Læs mere her.

Under Gruppens enheder kan du få et hurtigt overblik over gruppens opbygning.

Du kan melde dig ind i gruppen eller blive skrevet på venteliste HER! – send samtidig en mail til den respektive enhed som fremgår nedenfor, hvor du kort informerer om navn, alder og klassetrin og at du har udfyldt formularen.

Ønsker I at komme på besøg inden I starter, eller har andre spørgsmål kan I kontakte enhederne via nedenstående kontaktoplysninger.

Ønsker man at melde sig selv/sin datter ud af De grønne pigespejdere Gladsaxe Gruppe, skal man sende en mail til kassereren på kasserer@gladsaxegruppe.dk eller penge@gladsaxegruppe.dk. Udmeldelsen gælder så fra udløbet af den måned hvortil der er sendt kontingentopkrævning ud. Udmeldelsen bliver bekræftet via mail fra kassereren. Det at undlade at betale et opkrævet kontingent gælder ikke som en udmeldelse.

Kontaktoplysninger

Skulle du opleve problemer omkring mailadresserne, kontakt da mailansvarlig@gladsaxegruppe.dk