Gladsaxe

Her er kalenderen over de kommende seniorarrangementer. Mathilde Søgaard og Siri Hallgren er seniorledere og I er altid velkomne til at kontakte os på mathilde77@live.dk eller siriwhallgren@gmail.com.

Næste senioraktivitet:

Januar, mandag d. 20.

Nytårsfortsæt og kage 

Nytåret er kendt for nytårsforsæt, hvert år siger vi sætningen “new year, new me”, men holder det? Nej! I år har vi allesammen allerede brudt vores nytårs fortsæt, og derfor har vi besluttet at komme 2021 lidt i forkøbet. Bare rolig kalorierne fra kagen skal vi nok få brændt af på lidt yoga.

Kom i yoga tøj (eller det bestemmer du):D

 

Februar, mandag d. 3.

Potter med patter

I kender sikkert allesammen det kendte fænomen patter, og vi vil derfor fremstille nogle i kan stående hjemme på værelset med en flot plante i.  

 

Marts, mandag d. 2. og søndag d. 29.

Mandag:

Filmaften + special surprise 

Er du også interesseret i hvad den special surprise er? Det er vi også! Men en ting vi kan love dig er gode film og en masse snacks.

 

Søndag:

Bastard brætspilscafe

Elsker du også spil, gode nachos og en smule overfyldt cafe? Så glæder det os at kunne byde jer med på brætspils cafe, hvor vi i en hel dag, vil nyde deres mange gode spil og hinandens selskab. 

 

April, torsdag d. 16. 

Den store ægge olympiade

Lad os alle bære æg, spise æg, lave æg, puste æg, iklæde sig æg og gå ægmok. 

 

Maj, søndag d. 10. 

Mother Earth dag !

Mors dag fejre vi år til vores allesammens mor, nemlig moder jord. Hun fortjener en god afslappende dag hvor vi gør alt i vores sind for at gøre hende til en glad mor igen. Vær parat til at lave lidt havearbejde, kreere dine egne vatrundeller, spise god nærende mad og kæle lidt for vore jord.