Grøndal

Augusta

Intentionen med vores Augusta trop/gruppe i Grøndal er at have enheder for de voksne grønne pigespejdere. Som ikke er ledere, men stadig eller måske på ny ønsker at være tilknyttet vores fællesskab og korps.

Vi er 12 tidligere mere aktive ledere, der mødes 5-6 gange årligt til forskellige aktiviteter, som I kan se af vores årsprogram længere nede på siden.

Desuden støtter vi op om spirernes, flokkens og toppens aktiviteter ved f.eks . at være ”smuttesittere” ved sygdom. Vi forberede også forskellige spejdermøder og weekender i gruppen for alle pigerne eller samarbejdsaktiviteter for resten af ledergruppen.

Deltager i planlægningsmøder samt deltager i gruppens og regionen Øresunds fælles arrangementer, enten som ledere for pigerne eller ved at hjælpe med at stå på post. Det årlige bankospil i efteråret står vi også for.

Husk at følg med i spejderarbejdet i Grøndal på vores sociale medier:

Der er også en lukket facebook gruppe for primært forældre, her kommer der mange af billederne op fra spejdermøderne – hvis man vil kigge med er man selvfølgelig velkommen 😉

Program

Her kan du læse programmet for Augusterne

Augustaerne fra Grøndal deltager i Ladywalk hvert år. De går 12 km sammen med en masse andre gæve kvinder og i år mødte de Augusta Solsikken fra Indre København!