Grøndal

Bliv pigespejder

Vi er den lokale pigespejdergruppe i Grøndal. De grønne pigespejdere er et spejderkorps kun for piger og kvinder. Vi har 4000 medlemmer fordelt på 120 lokale grupper i hele Danmark. Vi har over 100 års erfaring med at lave udfordrende aktiviteter i naturen for piger. Aktiviteter der får hver enkelt pige til at turde mere, også at lave fejl. Vi tror på, at man lærer af sine fejl, og at det vigtigere at have modet til at turde kaste sig ud i noget nyt end at kunne det hele til perfektion. Grønne pigespejdere får gåpåmod på livet. De lærer at gribe de muligheder, der kommer deres vej.

Danmarks stærkeste fællesskab for piger

De grønne pigespejdere er Danmarks største pigefællesskab. Hos os slipper pigespejderne for at tænke på, hvilke aktiviteter og opgaver der er “for piger” og “for drenge”. Det giver pigerne et frirum – fri for forventninger til, hvad en pige skal sige, mene og være. Så kan hver enkelt pigespejder være sig selv. Hos De grønne pigespejdere handler det ikke om, hvad individet kan præstere, men om hvad vi kan opnå i fællesskab.

De grønne pigespejdere bygger på kristne folkekirkelige værdier og forsøger at efterleve dem sammen med spejderne. Hos os møder spejderne voksne, der tør tale om tro, men også om at tvivle og når livet bliver svært.

Hvordan du bliver spejder i Grøndal gruppe

Du kan afprøve om spejder er noget for dig før du beslutter dig. Hvis en pige, ung som gammel, ønsker at være med i fællesskabet i Grøndal gruppe kan man kontakte vores gruppeleder Lene pr. telefon eller blot møde op til et spejdermøde en onsdag.

Spirerne er for 5 år – 1. klasse og mødes kl. 17.00-18.15 hver onsdag
Smutterne er for 2.-3. klasse og mødes kl 18.00-19.30 hver onsdag
Troppen er for 4. klasse og op, mødes kl.  18.30-20.30 hver onsdag

Pigen kan være med 3 gange til spejder før hun beslutter sig for om grøn pigespejder er noget for hende. Man melder sig ind ved at trykke på den orange knap øverst på siden til højre hvor der står “BLIV PIGESPEJDER”. Udfyld indmeldelseblanketten og husk at få betalt kontingent ved at overfører til gruppens konto. Ved udmeldelse bedes man sende en mail til os/lederen.

Kontingent

Hos Grøndal Gruppe koster det 600 kr pr. halve år i kontingent. Pengene går til korpsafgiften, udgifter til spejdermøder og tilskud til turer/lejre. Det betales i januar og august. Vi takker mange gange for at man sætter det til automatisk betaling, så der er fast overførsel 2 gange  årligt. Ved indmeldelse bedes man betale kontingent med det samme, og derefter i januar og august.

Reg.: 1551
Kontonr: 0005220351

Oplys i tekstfelt til modtager på overførsel:  pigens navn + medlems nr.

Følg med på:

Tre gode grunde til at blive pigespejder

Som pigespejder bliver du en del af Danmarks stærkeste pigefællesskab og får venner for livet. Vi synes også at du skal blive pigespejder hos os, fordi:

  • Du vil få unikke oplevelser i naturen. Vi er så heldige at bo tæt på ved dejlige grønne arealer, og det udnytter vi tit på de ugentlige spejdermøder.
  • Vi tager tit på ture og overnatninger, for vi har et mål om at alle aldersgrupper skal have bonusoplevelser hver måned. Årets højdepunkt er naturligvis sommerlejren.
  • Vi har spejdere i alle aldre fra 5 år til 70+  år og hos os er der plads til både den stille pige og piger med gang i. Du vil opleve at få nye venner på tværs af alder og baggrund.

Uniform

Før i tiden kaldte man den en spejderuniform. Den kan købes i Spejdersport. Man skal husk at tage den på til alle spejderarrangementer og møder. Man behøver ikke at skynde sig ud og købe en spejdertrøje når man begynder til spejder. Man kan f.eks. ønske sig den i fødselsdags- eller julegave.

Lukket facebook gruppe for forældre

Pakkeliste

Hvad skal der med i rygsækken på turer, weekender og spejderlejre. Se svaret her 😉