SovUde 2023

02. september 2023 kl. 16:00:00 - 03. september 2023 kl. 11:00:00 Knasten, mosevej 39, 3660 ganløse

I år holder vi traditionen tro et “Sov Ude” arrangement d. 2-3 september i Grøndal. Her skal man sove ude i naturen en enkelt nat. Vi tager op til vores hytte “Knasten” ved Ganløse hvor der er en dejlig stor græsplæne foran og mulighed for at komme på toilettet indenfor. Vi skal nyde sensommeren, lave snobrød, på tur i skoven og vågne til fuglenes pip. 

Som noget nyt vil vi i år tilbyde, at man som forældre og evt søskende kan komme med på turen. Vi er pt. ikke særlig mange ledere der kan deltage på weekenden, men ved at invitere forældre med håber vi at vi kan gennemføre arrangementet som normalt. 

Lørdag:
Vi ankommer til Knasten kl.16.00 (Mosevej 39, 3660 Stenløse)
Vi sætter telte op eller bygger bivuak til de friske.
Spiser medbragte madpakker sammen & mulighed for tur i skoven
Fælles lejrbål & snobrød 

Søndag 
Morgenmad & varme boller
Slår telte ned og rydder op sammen
Vi tager afsted fra Knasten kl.11 

Vi tager i gruppen vores 3 telte med. Hvor der er 2 kabiner med 4 sovepladser i hver. Der er altså sovepladser til 24 pers. Der er også mulighed for at sove i bivuak. Hvis man selv vil have eget telt med, er dette selvfølgelig også en mulighed.

Pakkeliste:
Man skal medbringe sovepose & liggeunderlag, godt med varmt tøj og en madpakke til lørdag aften. Hvis man ikke vil sove i gruppens telte el. i biuak medbringer man selv telt. 


Vi håber på, at man selv har mulighed for at komme til knasten, men forsøger selvfølgelig at koordinere fælles transport, for dem der ikke har mulighed for egen transport.

Der er sidste tilmeldingsfrist onsdag d. 30/8 Det koster 20,- pr person. Der er et mærke til alle deltagende! Pengene betales på mobilepay til Julie på 30 66 67 48. Husk at skrive spejderens navn i overførslen

TILMELD DIG HER