Tilmelding til spirer/smutte mini sommerlejr

12. maj 2023 kl. 17:30:00 - 14. maj 2023 kl. 13:30:00 Næsbycentret, Skelbyvej 126, 4171 Glumsø

Kære alle,

 

Årets spejderlejr for spirer og smutter går til Næsbycentret, som ligger mellem Sorø og Næstved. Det er en weekend specielt for børn op til 10 år, så aktiviteterne er nøje planlagt herefter. Vi tager afsted fredag den 12 maj kl. 17.30  og kommer hjem søndag den 14. maj ca. kl.13.30 

 

Spejdercentret byder på mange forskellige aktiviteter, men årets tema er at tage på eventyr med Avatar - den sidste luftbetvinger. Derfor skal deltagerne prøve kræfter med de fire elementer: luft, vand, ild og jord!

 

Vi skal kun medbringe almindelig weekendudrustning til at sove ude i telt. Maden får vi udleveret fra centrets køkken – det er ren luksus! Det betyder, at der bliver max tid til hygge og aktiviteter.
Hvis vi har piger med, der ikke tidligere har prøvet at sove i telt eller at sove væk hjemmefra, er det alletiders mulighed. Vi er mange ledere med, så der er altid en skulder eller hjælpende hånd i nærheden.
Vi holder selvfølgelig et forældremøde inden lejren (dato følger).

 


Prisen for lejren er 300 kr. De skal betales til konto: 
1551 5220351. Mærk overførsel med: “pigens navn + MUST”

 

SU. d. 19 april 2023

 

Da det er ret besværligt at komme til Næsbycentret med offentlig transport, ville det være fantastisk, hvis nogle forældre og ledere har mulighed for at køre os og vores bagage + telte til/fra Glumsø.

 

Man kan i tilmeldingen melde hvor mange man har plads til i bilen.

Efter tilmeldingsfristen laver vi et overblik over hvem der skal køre biler :-)  (De piger, som er under 135 cm høje, skal selv medbringe en selepude til køreturen)

 

Vi håber, rigtig mange spirer og smutter vil med på lejren. Det bliver supersjovt!

 

Mange hilsner spejderlejrudvalget (Plys og Pernille)

TILMELD DIG HER