Hasle-Møllevang

Godt at vide som forældre

Tillykke! I er havnet i verdens bedste spejdergruppe.

Hvis du og din datter har lyst til at se, om spejderlivet er noget for jer, så kom og besøg os.

  • Flokken (0.-3. klasse) mødes onsdag 17.00 – 18.30.
  • Troppen (4. – 7. klasse) mødes onsdag 18.15 – 20.00.
  • Seniortroppen (8. – 10. klasse) mødes onsdag 18.15 – 20.00.

I kan kontakte lederne på forhånd – så er vi klar til at tage imod jer!

I er velkommen til at besøge os nogle gange, før I beslutter jer for, om jeres datter vil meldes ind. Når I er klar til at blive indmeldt, skal I bruge indmeldningsblanketten her på hjemmeside.

Til spejder har vi ikke sæsontilmelding, så man skal kun meldes ind én gang. Det betyder også, at vi har aktiv udmelding og man skal huske at melde sig ud igen, hvis man ikke længere vil være medlem.

Praktisk info

  • Vi er så vidt muligt altid udenfor, så husk altid at sende jeres pige afsted i tøj efter vejret og som må blive beskidt og komme til at lugte af røg.
  • Alle møder foregår på Degnebakken 1, 8210 Aarhus V, medmindre andet er angivet i programmet.
  • Programmet kan I altid finde her på hjemmesiden under de enkelte enheder (Flokken, Troppen og Seniortroppen). Derudover vil programmet også blive sendt til jeres mail.
  • Husk at informere os, hvis I får ny adresse, mail eller telefonnummer, så vi altid kan komme i kontakt med jer.
  • Vi forventer, at pigerne møder op, så vi kan komme i gang til tiden og ikke skal vente og blive forstyrret af piger som kommer dumpende.

Husk at melde afbud!

Kan jeres pige ikke deltage i et møde, bedes I melde afbud til hendes enhedsleder i god tid – og gerne dagen før. Planlægningen afhænger ofte af antal, så vi vil meget gerne have besked.
Find kontaktoplysninger på enhedslederne her

Vi har brug for jer forældre

Vi er en spejdergruppe med mange unge ledere, og vi har nogle gange brug for en ekstra hånd til praktiske gøremål og opgaver. Derfor håber vi, at I som forældre kan og vil give en hånd med.
Se her hvordan I kan hjælpe

Følg os og se hvad vi laver

Her på hjemmesiden kan I altid holde jer opdateret med program, sedler, se billeder fra ture og finde tilmeldinger til arrangementer. Følg os også på #pigespejderHM.
Gå på opdagelse på vores instagram

Vi går med kirkeblade

I Hasle-Møllevang gruppe deler vi kirkeblade ud en gang i kvartalet. Dette er en af de opgaver som pigerne (og jer forældre) hjælper med for at tjene penge til gruppen.
Info om kirkeblade

Her kan du købe uniform og andet udstyr

Uniform, bælte, tørklæder, sangbøger, dolke og andet spejdergrej kan købes hos Spejdersport, hvor man som spejder kan få 10% rabat.
Se links til forskellige salgssteder