Hasle-Møllevang

Spejderkollektivet

Vores spejderhus på Degnebakken 1, 8210 Århus V er også et spejderkollektiv, hvor nogen af vores ledere bor. Stueetage og første sal er til beboelse og spejderlokaler for pigerne i Hasle-Møllevang gruppe er i husets kælder.

Værelser ledigt

Vi har ledig værelse på 18 kvm til 1. august og et på 9 kvm til 1. september 2024.

Kontakt os på mail: spejderhytten@gmail.com, hvis du ønsker at komme i betrækning til værelserne. 

Om huset

Huset ligger tæt på indkøbsmuligheder, offentlig transport og uddannelsesinstitutioner og kun en smuttur ned af Viborgvej til centrum.

Som beboer i huset har du indflydelse på husets liv og udvikling, da du fungerer som aktiv spejder i gruppen, og du har kontakt til spejdergruppens bestyrelse. Overordnet har spejdergruppens bestyrelse nemlig ansvaret for husets økonomi og drift. Dette hverv varetages bl.a. ved, at der er et fast husudvalg, der tager hånd om husets ve og vel.

For at komme i betragtning som beboer i Spejderkollektivet skal du skrive en kort ansøgning og derefter aftaler vi et besøg i huset. Skriv til spejderhytten@gmail.com.

Som beboer i Spejderhuset på Degnebakken forventer vi som udlejer at:

  • Du har enten erfaring med spejderarbejdet (uanset hvorfra), friluftsliv eller med børn og unge .
  • Du tager del i spejderarbejdet enten gruppen ”De grønne pigespejdere – Hasle Møllevang gruppe” som leder eller lederassistent eller i De grønne pigespejderes regionsarbejde, dvs. du er/bliver medlem af De grønne pigespejdere med primære medlemskab hos Hasle-Møllevang gruppe.
  • Du har lyst til at deltage i fællesskabet i Spejderhuset (læs mere om de nuværende beboer her). Her er der, ud over det fællesskab beboerne selv lægger ind i det, også nogle få mindre praktiske opgaver, som beboerne af huset har i fællesskab (en del opgaver påhviler udlejer – se mere i dokumentet nedenfor).
  • Du er under uddannelse.
  • Du er ikke-ryger.
  • Du medbringer ingen dyr.

Kig indenfor i huset

Video made by: Sigita Dagilyté oktober 2018
(Der er rykket lidt rundt og malet siden denne video, men den giver stadig et fint indblik af livet i huset).

Herunder kan du se lidt billeder af huset.

Fælles stue
Værelse i stuen på 9 m2
Fælles køkken
Værelse i stuen på 18 m2
Værelse på 1. sal på 15 m2
Værelse på 1. sal på 15 m2

Aarhus Rangers - et netværk på tværs

Vi har på tværs af alle Århusgrupperne dannet et netværk for unge voksne: “Aarhus Rangers”, som mødes og laver forskellige aktiviteter.
Besøg Aarhus Rangers på Facebook