Mød husets beboere

Til vores mulige nye sambo

Vi bor to unge kvinder i huset, som efter at have flyttet sammen er blevet rigtig gode venner. Vi har stor daglig omgang med hinanden og søger en til at indgå i et fællesskab med os. Vi kan lide at spise aftensmad sammen, og bruger dette rum til at dele dagens oplevelser og tanker. Vi leder efter en anden ung kvinde, som gerne vil indgå i vores fællesskab, og som ikke er bange for at have en åben dør. Vi formår at rumme hinanden, og sætter pris på hinandens selskab og hinandens forskelligheder.

Vi håber at du også kunne have lyst til at lave noget fælles, om det så er at tage i byen, holde bålaften, dyrke sport eller måske har du en helt anden interesse, som du vil dele med os? Der er ofte gang i huset, sommetider kan alle have gæster på besøg og så er der fuldt hus, men andre gange kan du være alene hjemme hele weekenden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Lær os lidt bedre at kende

Trine

Jeg er 25 år, bor på kvistværelset, og læser til pædagog på VIA. Da jeg var barn var jeg spejder i Ringkøbing, og elskede det, men holdte så en lang pause fra det da jeg tog på efterskole. Nu da jeg er startet igen er jeg virkelig blev klar over hvor meget jeg har savnet udelivet og fælleskabet omkring spejder.

I min fritid elsker jeg at synge, og bruger enormt meget tid på det, særligt gennem mit job som kirkekorsanger, og som korist i de diverse klassiske og rytmiske kor, -så hvis der er lagt op til fællessang er jeg bestemt ikke bange for at synge for. Andre ting jeg kan lide er bl.a. at strikke, drikke kaffe, se hjemme-renoveringsprogrammer og at afprøve nye opskrifter på lækre retter i køkkenet.

Lola

Hej, jeg hedder Lola. Jeg læser til bygningsingengiør og er 23 år. Jeg elsker at rejse, tage på eventyr og være sammen med mine venner og familie. I min fritid kan jeg også godt lide at være kreativ og lave mine egne tatoveringer. Før jeg flyttede ind i huset havde jeg ikke være spejder før, men nu er jeg blevet leder hos smutterne, som er piger i 2. og 3. klasse. Mit bedste spejderminde er fra MUS-lejren hvor jeg skulle være tryllekunstneren Houdini, der havde mistet sine kaniner.

Marie

Jeg er 26 år og bor på 1. sal. Til daglig læser jeg på kandidaten i Tysk og Historie på AU. Jeg bruger meget fritid på spejdergruppen her i huset, som jeg har været en del af siden jeg var lille. Om sommeren elsker jeg at spille tennis, og i vinterhalvåret tager jeg i fitness engang i mellem. Jeg kan godt lide at spille brætspil og savner nogle værdige modstandere. Jeg er glad for krea, er særligt god til at hækle og spiller lidt klaver. Jeg er nok husets praktiske beboer, der f.eks. godt kan lide at planlægge aftensmad forud. Du finder mig på mit værelse foran Netflix eller måske med en god bog. Det sker også til tider at jeg får indtaget spisebordet i stuen med et puslespil, og så må der altså bare spises på terrassen med vinterjakkerne på (det er kun sket én gang, og det var i marts, så det var ikke så slemt).