Mød husets beboere

Til vores mulige nye sambo

Vi bor tre unge kvinder i huset, som efter at have flyttet sammen er blevet rigtig gode venner. Vi har stor daglig omgang med hinanden og søger en til at indgå i et fællesskab med os. Vi kan lide at spise aftensmad sammen, og bruger dette rum til at dele dagens oplevelser og tanker. Vi leder efter en anden ung kvinde, som gerne vil indgå i vores fællesskab, og som ikke er bange for at have en åben dør. Vi formår at rumme hinanden, og sætter pris på hinandens selskab og hinandens forskelligheder.

Vi kan godt lide at lave ting sammen i vores fritid, fx har vi for nyligt set alle sæsonerne af Downton Abbey, været til pub quiz og holdt Mortens aften. Gabriela og Marie har en musical klub, hvor de ser musicals og spiser is (næste musical er Chicago). Marie og Ellen spillede i sommers ofte tennis sammen, og i lockdown-perioden havde Gabriela og Ellen indrettet systue i kælderen.

Vi håber at du også kunne have lyst til at lave noget fælles, om det så er at tage i byen, holde bålaften, dyrke sport eller måske har du en helt anden interesse, som du vil dele med os? Der er ofte gang i huset, sommetider kan alle have gæster på besøg og så er der fuldt hus, men andre gange kan du være alene hjemme hele weekenden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Lær os lidt bedre at kende

Ellen

Jeg bor på 1. salen, er husets alderspræsident på 25 år og er i gang med at læse en kandidat i Kunsthistorie på AU. Dette er anden gang jeg bor i huset, jeg boede her hele min bachelor og er så flyttet tilbage efter et pause år, hvor jeg boede i Prag. Når der ellers ikke er pandemi, arbejder jeg på Fjordenhus i Vejle som omviser.

I min fritid går jeg meget op i musik, og musikken kører næsten altid, hvis jeg er hjemme. Ellers hænger jeg ud med min kæreste eller mine venner, som ofte er inviteret over til aftensmad. Hvis der skal tændes op for et bål eller en grill, er det som regel mig der har den tjans. Jeg er næsten altid i gang med at rydde op på mit værelse, som på mystisk vis altid er blevet rodet. Ellers bruger jeg meget tid på min store interesse i mode og design, som mest af alt betyder at jeg kigger på tøj og antikviteter, som jeg ikke har tænkt mig at købe.

Gabriela

Jeg bor på 1. Sal på det grønne værelse. Til daglig læser jeg Æstetik og Kultur på AU på tredje semester. Ved siden af studiet arbejder jeg som omviser på ARoS her i Århus og på HEART i Herning. Jeg kan rigtig godt lide arbejdet med børn, og det er denne lyst, som driver mit spejderengagement. I min fritid går jeg til syning, jeg kan lide at genbrugsshoppe og at tage på tilfældige tinder dates. Hvis ikke at jeg ligger henslængt på sofaen i loungewear, finder du mig måske i badekarret med stearinlys og en netflix serie, eller måske på terrassen i færd med at ompotte endnu en plante. Jeg kan godt lide at lave mad, og er god til at finde på noget bare af det, der er at finde i køleskabet og på hylderne. Jeg kan også godt lide at drikke øl og vin med vennerne, og længes tilbage til en tid hvor man måtte tage danseskoene på. Jeg er vist lidt det man kalder en natteravn, og nok den beboer der går senest i seng.

Marie

Jeg er 23 år og bor i stueetagen. Til daglig læser jeg Tysk på AU på tredje semester. Jeg tager på udveksling til marts, men kommer tilbage til august. Jeg bruger meget fritid på spejdergruppen her i huset, som jeg har været en del af siden jeg var lille. Om sommeren elsker jeg at spille tennis, og i vinterhalvåret tager jeg i fitness engang i mellem. Jeg kan godt lide at spille brætspil og savner en fjerde person til Partners. Jeg er glad for krea, er særligt god til at hækle og spiller lidt klaver. Jeg er nok husets praktiske beboer, der f.eks. godt kan lide at planlægge aftensmad forud. Du finder mig på mit værelse foran Netflix eller måske med en god bog.