Vinterovernatning

16. november 2018 kl. 17:00:00 - 17. november 2018 kl. 10:00:00 Unikum, Nibsbjergvej 1, Dyssegårdsvej 10, 7500 Holstebro 30.00
Har du prøvet at se film i en bivuak mellem træerne ved "Unikum" ? Nej, vel! Men når du har gjort det, får du et mærke, men det mest seje er, at du kan sige: Jeg tør og jeg kan!
Vi dækker 1. og 3. p's bivuak til med presenninger inden vi laver mad på trangia. Når vi ligger i bivuakken i soveposen ser vi film, der har forbindelse til Fairytale-delen af mærket Fairy og Scary Tales- så delatger du i vinterovernatningen er du på vej til at tage to mærker på en gang.

Det er vigtigt med lag på lag påklædning, når du skal sove ude om efteråret. Allerinderst skal du have ski-eller uldundertøj med lange ærmer og ben. Ovenpå det tager du lange bukser og en langærmet varm bluse, og hvis det er koldt, så skal du have endnu en bluse på samt hue og varme sokker. En lagenpose giver ekstra varme i soveposen og det kan være en god ide at have et tæppe med også, hvis du ikke har en 3-sæsoners sovepose. Liggeunderlag skal du selvfølgelig også have med samt tandbørste og lidt fredagsslik.

Pris: 30.00 kr

TILMELD DIG HER