Kattegat

… og mangler du et sted at være grøn og pigespejder agtig?

I Aarhus har vi seks pigespejdergrupper.

Du kan få et overblik over dem alle seks i vores folder. Klik her for at se folderen.

På kortet herunder kan du få et overblik over De grønne pigespejder grupper vi har i Aarhus. Du kan enten tage kontakt direkte til dem (find deres hjemmeside adresser her.) eller du kan kontakte Regionensledelsen på kattegat@pigespejder.dk. Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige gruppe at starte i.

Aarhus Rangers

Vi har på tværs af alle Aarhusgrupperne dannet et netværk for unge voksne: “Aarhus Rangers”, som mødes og laver forskellige aktiviteter. Her er det ligegyldigt, hvor du har dit medlemskab, vi vil bare gerne have det sjovt og selv blive udfordret.

Målgruppen er ca. 20 – 30 år med tilknytning til De grønne pigespejdere, som mangler nogle legekammerater. Vi mødes ca. 2-4 gange årligt til en række aktiviteter som vi planlægger i fællesskab.

Kontakt os på Facebook under “Aarhus Rangers” og tag et kig rundt på siden og se hvad vi laver for tiden. Du er altid meget velkommen til at skrive helt uforpligtende, også finder vi en dag, du kan mødes med nogen af os.

Velkommen til Aarhus 😀

Pigespejderkollegiet i Aarhus

Mangler du et sted at bo i Aarhus, så har vi et pigespejderkollegie, som er tilknyttet Halse-Møllevang gruppe. Besøg deres hjemmeside for at se om der er et værelse ledigt.

Ârhusspejdernes Kollegium

I Aarhus findes der også Aarhusspejdernes Kollegium.
Dette er et anderledes spejderkollegium for det er ikke foreningen selv, der står for udlejningen. Foreningen Århusspejdernes Kollegium har lavet en aftale med “Byggeselskab Olav deLinde”, som ejer nogle ejendomme i midtbyen. Den ene ligger på Nørre Allé 70F i Århus; her findes på 3. sal 10 ganske attraktive værelser. Den anden ligger på Vestergade, nummer 43C, også på 3. sal – de 12 lejligheder her er lidt større (og lidt dyrere), og med hems. Begge steder er der tale om værelser, der passer fint til en studerende eller lærling.