Lyngby

Hvem er vi

Tillykke! Du er havnet i verdens bedste spejdergruppe!

Lyngby gruppe blev dannet i 1933, og gruppen er stadig frisk og har mod på fremtiden. Gennem de sidste par år er vi blevet flere og flere, og er blevet en stor og ressourcestærk spejdergruppe. I Lyngby Gruppe har vi spejdere i alle enheder fra spire til ranger, og vi består af en masse glade piger og kvinder fra 5 år til 40+.

Vi holder til Lyngby i Lyngby Kirkes Sognegård og i Lundtofte i Huset på Lundtofte Skolestræde. Lyngby og Lundtofte er grønne byer med mange nærliggende naturområder. I Lyngby har vi adgang til sognegårdens have med bålplads og rafter. I Lundtofte har vi egen have med bålplads. Derfor laver vi både indendørs og udendørs arrangementer, og vi bruger både byen og naturen som vores legeplads.

Vi er mange forskellige typer i Lyngby Gruppe, så her finder du både pigen der elsker lange vandreture og bålmad og hende der er mest til tøsehygge i spejderlokalets sofahjørne. Det bedste ved det hele er faktisk, at Frida-friluftsliv og Iben-indehygge kan have det sjovt sammen og lære af hinandens forskelligheder, fordi der plads til alle i Lyngby Gruppe.