Lyngby

Lederteamet

I Lyngby Gruppe har vi et stort og godt lederteam. Vi er en flok ledere, der synes det er givende at være spejderledere for alle pigerne – lige fra spirer til seniorer. At være leder er frivilligt, og vi betaler kontingent for at være med.

Brug for dig

Vi har næsten altid brug for flere hænder. Så har du lyst at være leder hos os, så kontakt os og hør nærmere. Man kan være med som leder hos os, uanset om man vil være med hver onsdag og på alle turene – eller om man har lyst til kun at komme en gang i mellem. Du kan blive leder uanset, om du har været spejder i mange år, eller ikke har været spejder før.  Du kan sikkert lære os en masse, og vi hjælper dig med det, du ikke kan. Så kom glad!

Hvad laver lederne?

Som ledere er vi med til at planlægge og arrangere spejdermøder, weekender og sommerlejre. Vi er en del af et lederteam, og vi får tingene til at ske, når spejderne mødes.

At være spejderleder foregår ikke kun de par timer vi holder møde om onsdagen. Det indebærer også planlægning, indkøb, regnskab, gruppebestyrelsesmøder og forældrekontakt. Så der er masser at se til for at få gruppen til at køre – men vi gør det med glæde. Det er fedt at være leder, når vi kan se, at pigerne får glæde af det vi har arrangeret. Vi ledere bliver glade, når vi

kan være med til at udvikle pigernes kompetencer, og når vi kan have det sjovt sammen med dem. Vi ledere i Lyngby har det godt sammen med hinanden, og har en stor fælles interesse for spejder, friluftsliv og fællesskab.

Kurser

De grønne pigespejdere tilbyder en masse kurser for alle fra 12 år og opefter, så der er mange muligheder for at udvikle sig.