Lyngby

Startudstyr til nye pigespejdere

Som ny spejder får du et tørklæde, når du melder dig ind. Det er vores velkomstgave til dig.

Når du er spejder hos os, forventer vi at du anskaffer dig en uniform. Den grønne skjorte, kan købes i 55o Nord til omkring 350-450 kr. Men måske kan du også være heldig at købe en brugt af en af de større spejdere. Spørg din leder om der er nogen til salg.

Når du skal på din første spejdertur, vil det være minimum at have en sovepose, et liggeunderlag og en rygsæk. Hvis du ikke har lyst til at anskaffe dit eget med det samme, så spørg din leder. Vi kan nok finde noget, du kan låne. I lokalet er der for eksempel nogle enkelte rygsække til udlån.

Som ny spejder er det godt at låne sig frem indtil, du finder ud af om spejder er noget for dig – og hvilken slags grej du synes er det bedste!

Af tøj og sko til at have med på spejdertur, kan du bruge dit almindelige tøj – bare skoene er gode at gå i og at både tøj og sko kan tåle al slags vejr og kan tåle at blive beskidt! Regntøj der kan klare en hel dags regn, er også godt at have. Endelig skal du bruge tallerken og kop af plastik eller metal, drikkedunk (f.eks. ½l sodavandsflaske med skruelåg) og bestik. Se mere om udstyr her.

Sangbog, dolk, spejderbælte og kompas er gode julegaver til den nye spejder!