Generalforsamling i Lyngby Gruppe

16. juni 2021 kl. 18:00:00 - 16. juni 2021 kl. 18:30:00 Lyngby, Stades Krog 9, 2800 Lyngby

Generalforsamling den 16. juni kl. 18:00-18:30

Alle forældre inviteres hermed til generalforsamling i Lyngby gruppe.
Her gennemgås året, der er gået, og der er valg til bestyrelsen. 
På generalforsamlingen får I som forældre mulighed for at være med til at præge jeres datters spejderoplevelser, og som medlem af bestyrelsen er man direkte med til at træffe beslutninger for spejderarbejdet i gruppen.


Vi opfordrer alle forældre til at overveje at melde sig til bestyrelsen, der afholder to møder årligt - et i september og et i februar. En stor del af forældrerepræsentanterne i bestyrelsen er på valg i år, og lige nu er der ingen repræsentanter fra flokken, fra pigerne i 0.-2. klasse.
Alle ledere er fødte medlemmer i bestyrelsen, så der er altså rig mulighed for at blive en del af det helt fantastiske sammenhold vi har i gruppen, når man stiller op til bestyrelsen. 

Gruppebestyrelsen er en støtte for spejderlederne, og gruppebestyrelsen er forældrenes mulighed for at få indsigt og indflydelse i deres børns spejdergruppe.


Vedr. generalforsamling, ja, vi ved godt, det lyder som en kedelig fisk, men det er super hyggeligt, og tager blot 30. minutter, og det betyder så meget for spejderarbejdet i gruppen, at I deltager. (Og tidspunktet passer lige præcist med at mødet slutter, når jeres datter er færdig med spejdermødet, og så kan I følges hjem).


Generalforsamlingen afvikles i henhold til De Grønne Pigespejderes vedtægter.

TILMELD DIG HER