Aalholm

Forældre

I vores gruppe er din datter og hendes spejderkammerater i centrum.
Vi ønsker at alle vores piger skal udvikle sig, blive modigere, få nye venner og være en del af vores fællesskab.

Som forælder kan du hjælpe os på mange måder. Du kan:

  • Handle, køre eller bage, når vi skal på tur
  • Fortælle os, om du kan noget særligt, fx sy, førstehjælp, håndværk, fotografere eller noget helt femte. Det kan være, du kan hjælpe os med aktiviteter til et mærke eller lære fra dig til pigespejderne på et møde.
  • Deltage i de arrangementer, hvor vi inviterer forældre
  • Svare på mails, aflevere sedler og betale til tiden.
  • Melde afbud til møder og ture i god tid. Og fortæl gerne, hvis vi har planlagt noget på en dag med klassetur, koloni eller lignende.
  • Fortælle, hvis din datter synes noget har været vildt sjovt/kedeligt/svært… Så kan vi bedre planlægge spejderarbejdet fremefter

Er din datter spire eller grønsmutte, så forventer vi derudover, at:

  • Du hjælper med at huske varmt tøj og andre ting til de ugentlige møder
  • Du hjælper med at pakke hendes rygsæk, når vi skal på tur
  • Du hjælper hende med at komme til tiden

Du har også mulighed for at være forældrerepræsentant i vores gruppebestyrelse, hvor du kan være med til at forme gruppen og spejderlivet for din datter og hendes spejderkammerater.

Bliv frivillig

Drømmer du om at få flere sjove oplevelser i naturen? Er du fuld af gode ideer, men ingen at fortælle dem til? Kan du se det meningsfulde i at stå med en flok piger i en mudderpøl tirsdag eftermiddag?

Så er det dig, De grønne pigespejdere i Aalholm gerne vil byde velkommen i vores fællesskab.

Lige nu søger vi frivillige kvinder, der vil bidrage til at give piger mod. Vi kan bruge dig uanset hvor mange timer, du kan bidrage med, og uanset hvilken baggrund du har. Det vigtigste er, at du har lysten til at være sammen med os og pigerne tirsdag eftermiddag.

Du skal have lysten – spejderfærdigheder kan du lære

Du kommer til at få oplevelser, du ikke får andre steder. Vi løser opgaverne sammen, vi griner sammen og vi er sammen om at give spejderne udfordrende oplevelser, så de vokser ti centimeter af bare stolthed. Som frivillig hos os får du så meget igen. Vi lønner dig ikke i kroner og ører, men til gengæld i friluftsoplevelser og umiddelbar begejstring i børnehøjde.

Du bliver en del af et hold engagerede og kreative voksne, der planlægger spejdermøderne sammen. Det betyder ingenting, hvis du aldrig selv har været spejder. De grønne pigespejdere tilbyder lederuddannelse for alle og vi forestiller os at du bliver spejderlærling i et halvt år, før du får eneansvar for spejdernes aktiviteter.