Aalholm

Lederne

Din datter er i trygge hænder hos os i Aalholm gruppe. Hver uge står vi klar med udfordrende og udviklende aktiviteter og et stærkt pigefællesskab.

Christina Hald Ingerslev

Gruppeleder

Jeg brænder for pigespejderarbejdet i Aalholm gruppe. Tag fat i mig, hvis du har spørgsmål og hvis du eller din datter vil være med i Danmarks stærkeste fællesskab.

T. 20454905

Freja

Flokleder

Jeg kan godt lide, når vi lærer nye ting, leger i naturen og får nye venner.

Vil du med i fællesskabet?

Hvis du har lyst til at være med i vores lederfællesskab og give piger mod, så tag fat i vores gruppeleder, Christina, for at høre mere.

Bliv frivillig

Drømmer du om at få flere sjove oplevelser i naturen? Er du fuld af gode ideer, men ingen at fortælle dem til? Kan du se det meningsfulde i at stå med en flok piger i en mudderpøl tirsdag eftermiddag?

Så er det dig, De grønne pigespejdere i Aalholm gerne vil byde velkommen i vores fællesskab.

Lige nu søger vi frivillige kvinder, der vil bidrage til at give piger mod. Vi kan bruge dig uanset hvor mange timer, du kan bidrage med, og uanset hvilken baggrund du har. Det vigtigste er, at du har lysten til at være sammen med os og pigerne tirsdag eftermiddag.

Du skal have lysten – spejderfærdigheder kan du lære

Du kommer til at få oplevelser, du ikke får andre steder. Vi løser opgaverne sammen, vi griner sammen og vi er sammen om at give spejderne udfordrende oplevelser, så de vokser ti centimeter af bare stolthed. Som frivillig hos os får du så meget igen. Vi lønner dig ikke i kroner og ører, men til gengæld i friluftsoplevelser og umiddelbar begejstring i børnehøjde.

Du bliver en del af et hold engagerede og kreative voksne, der planlægger spejdermøderne sammen. Det betyder ingenting, hvis du aldrig selv har været spejder. De grønne pigespejdere tilbyder lederuddannelse for alle og vi forestiller os at du bliver spejderlærling i et halvt år, før du får eneansvar for spejdernes aktiviteter.