Aalholm

Ranger (17 år + )

Hos os kan du blive Ranger fra du er 17 år.

Som Ranger hos os bliver du en del af gruppens voksen-fællesskab. Du er med til at tage ansvar for opgaverne i gruppen og vi finder lige de opgaver, der passer til dig. Måske er du god til at redigere billeder til vores hjemmeside, måske kan du lave flotte indbydelser til ture. Måske skal du med på lederholdet for vores spirer eller grønsmutter; de vil helt sikkert synes, du er en superhelt og rigtig rar at holde i hånden.

Vi tager naturligvis hensyn til eksamener, arbejde og andet, så vi finder opgaver, der passer til det, du har tid og lyst til.

Vi vil have dig med

Som ranger får du også et fællesskab med andre unge på din egen alder. Ca. én gang om måneden vil der være en planlagt aktivitet for ranger-enheden. Du og de andre er selv med til at bestemme, hvad I vil lave og hvordan det skal foregå. Der vil altid være en voksen leder, der kan hjælpe med det I måtte have brug for, men det bærende element er jeres fællesskab.

Christina Hald Ingerslev

Gruppeleder

Jeg glæder mig til at byde mange unge kvinder velkommen i Danmarks stærkeste fællesskab og give dem oplevelser, de aldrig glemmer. Hos De grønne pigespejdere følte jeg mig tryg og velkommen, selv når gymnasiet, studierne og livet pressede på. Tag fat i mig, hvis du vil høre mere om ranger-arbejdet i Aalholm gruppe.

T. 20454905