Gruppetur

11. november 2022 kl. 17:30:00 - 13. november 2022 kl. 13:00:00 Hasle-Møllevang, Degnebakken 1, 8210 Århus V 200.00

I år går turen til Olufsborg spejderhytte, en hytte mellem Odder og Horsens, og traditionen tro tager troppen og seniortroppen afsted fredag aften og spiser aftensmad sammen i hytten. Flokken tager afsted lørdag formiddag og er med resten af weekenden. Vi arrangerer fælleskørsel ud til hytten, så vi håber, I vil være behjælpelige med dette, så vi kan komme afsted. Vi slutter fælles af søndag, hvor forældre og søskende er inviteret til frokost. Har man ikke selv mulighed for at hente sit barn noteres dette i tilmeldingen, og vi arrangerer fælleskørsel.

Udover hjælp til kørsel vil vi også gerne bede om at nogle tager boller og kage med. Derudover skal vi have juleaftensmad lørdag aften, og for at lederne ikke skal bruge hele dagen i køkkenet, men kan bruge den på at lave fede aktiviteter med børnene, vil vi gerne bede om, at nogle forældre eller bedsteforældre kommer og laver flæskesteg med tilbehør. Vi handler selv ind, så man skal blot møde op og lave mad ca. kl. 14-19. Det vil være en kæmpe hjælp for os og gøre en rigtig god weekenden mulig, så vi håber meget, I vil byde ind på de forskellige opgaver. Dette gøres når I tilmelder jeres barn. Efter tilmeldingsfristen fordeles opgaverne mellem dem, der har tilbudt deres hjælp, og I vil få at vide, hvem der skal hjælpe med hvad.


Troppen og seniortroppen (4 kl. og op) tager samlet afsted fra Spejderhuset på Degnebakken fredag d. 11/11 kl. 17.30.

Flokken (0.-3. kl.) tager samlet afsted fra Spejderhuset på Degnebakken lørdag d. 12/11 kl. 11.

Turen slutter efter frokost søndag d. 13/11 kl. 13 i Olufsborg spejderhytte, hvor vi inviterer forældre og søskende til frokost kl. 12. Menuen står på suppe, og I bedes selv tage service med.

Pris: 200.00 kr

TILMELD DIG HER