Tjek på Tech

09. marts 2024 kl. 09:30:00 - 09. marts 2024 kl. 16:30:00 Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C

Region Kattegat og Aarhus Maskinmesterskole inviterer til Tjek på Tech

Hvad?
Vi skal lege med 3D-printer, bygge med UR-robot, redde bamser med rafter og en masse andre spændende ting. Prisen er 75 kr. per deltager inkusiv frokost.


Hvor?
Aarhus Maskinmesterskole, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C, hvor der er gratis parkering i kælderen, hvis man skriver nummerpladen på den bil, der kører én til arrangementet i tilmeldingen. 


Hvornår?
Lørdag d. 9. marts 2024 fra kl. 9:30-16:30

Hvem?
Pigespejdere i alderen 10-15 år
Der er brug for en voksen pr. 4-6 spejdere.
Grundet begrænsede pladser har spejdere i Kattegat fortrinsret ved tilmelding inden 1. februar. Derefter er tilmelding åben for alle.

Hvad skal jeg medbringe?
Tøj til at være både ude og inde
Godt humør 

Hvornår er sidste tilmelding? 
23. februar 

Hvis du er spejder og gerne vil tilmeldes arrangementet. Tryk da "Jeg tilmelder mig som deltager". Find dig selv i "Vælg Deltager"-menuen og udfyld spørgsmålene. 

Hvis du er leder og gerne vil tilmeldes arrangementet. Tryk da "Jeg tilmelder mig som leder".  Find dig selv i "Vælg Deltager"-menuen og udfyld spørgsmålene. Det er vigtigt at ledere tilmelder sig ad hensyn til forplejning. 

Hvis du er spejderleder og gerne vil tilmelde en patrulje. Tryk da "Jeg tilmelder en patrulje".  Deltagerne afregner så direkte med spejdergruppen.
Send deltageroplysninger (navne, fototilladelser, allergier, særlige hensyn og nummerplade på transport) til Kattegat@pigespejder.dk.

TILMELD DIG HER