Andet aktivitetsmateriale

Her på siden finder du andet aktivitetsmateriale end vores mærkeforløb. Det er både et iværksætterforløb, der er udviklet på tværs af spejderkorpsene i Danmark og kampagnehæfter fra de sidste fem års medlemskampagner med Gnisterne.

Byg en bedre verden, spejderdagen

Materialet skal  gøre FN’s verdensmål nærværende og håndgribelige for børn og unge i Danmark, og være med til at give en forståelse af, at alle kan bidrage til målenes opfyldelse. Især med konkrete anvisninger på handlinger, spejderne kan gennemføre i lokalmiljøet. Materialet kan bruges af hele gruppen samlet til et aftenmøde, men det kan også bruges i hver enkelt enhed. Det kan bruges, uanset om man afholder Spejderdagen på selve dagen, eller i forbindelse med møderne op til eller efter d. 23. april.

Hent materialet

pdf Byg en bedre verden til print VIS PDF
pdf Byg en bedre verden til tablet og andre skærme VIS PDF

Iværsætteri Giver Værdi

Iværksætteri giver værdi er et tværkorpsligt aktivitetsforløb for spejdere i alle aldre. Formålet med Iværksætteri giver værdi er at give den enkelte spejder gode oplevelser med at arbejde med Social Innovation og samskabelse. Spejderne skal finde en lokal samfundsudfordring, som de vil lave en løsning til. Du kan læse mere og finde aktivitetsmaterialet på: www.pigespejdernesfællesråd.dk/IGV

På eventyr med Gnisterne, medlemskampagne 2018

Gnisterne tager verden rundt og leger med de fire elementer: Ild, vand, luft og jord. Dragebyggeri, ukrudtsafbrænding og en hjemmelavet vandkikkert er nogle af aktiviteterne.

Hent materialet

pdf På eventyr med Gnisterne kampagnehæfte 2018 VIS PDF
zip På eventyr med Gnisterne - Medlemskampagne 2018 - Samlede dokumenter Download

Jorden rundt med Gnisterne, medlemskampagne 2017

Gnisterne er på rejse rundt i verden for at undersøge, hvad jord og mudder betyder i forskellige lande. De skal blandt andet grave efter diamanter, spille mudderbingo og være levende spillerbrikker fra frø i jorden til smukke blomster.

Hent materialet

pdf Jorden rundt med Gnisterne kampagnehæfte 2017 VIS PDF
zip Jorden rundt med Gnisterne - Medlemskampagne 2017 - Samlede dokumenter Download

Gå i luften med Gnisterne, medlemskampagne 2016

Gnisterne undersøger luften og skal på opdagelse helt til månen. De skal også på rygsækkeløb og finde de ting, de skal bruge til ekspeditionen. Alle aktiviteter indeholder også et eksperiment.

Hent materialet

zip Gå i luften med Gnisterne - medlemskampagne 2016 - samlede dokumenter Download

På flammefærd med Gnisterne, medlemskampagne 2015

Gnisterne tager på rejse for at se nærmere på ild. De laver røgsignaler med salt og kakaopulver i USA og de skal til Sydafrika og tænde ild, som man gjorde i gamle dage med flint og tændstål.

Hent materialet

pdf På flammefærd med Gnisterne kampagnehæfte 2015 VIS PDF
zip På flammefærd med Gnisterne - Medlemskampagne 2015 - samlede dokumenter Download

På plasketur med Pip, medlemskampagne 2014

Pip er pigespejder og hun er taget på plasketur rundt i verden for at undersøge vand. Spejderne skal blandt andet lave deres egen vandmølle og lave deres egen lækre is på Antarktis.

Hent materialet

pdf På plasketur med Pip kampagnehæfte 2013/14 VIS PDF
zip På plasketur med Pip - Medlemskampagne 2013/14 - samlede dokumenter Download