Medlemskampagnen 2021

Til årets medlemskampagne skal vi På plasketur med Gnisterne. Temaet er vand, og både nuværende og kommende spejdere kan glæde sig til plaskende aktiviteter, hvor man ikke skal være bange for at blive lidt våd.

Medlemskampagnen 2020 er især for piger i spire- og grønsmuttealderen, men du er hjertelig velkommen til også at tilbyde det til spejderne.

Opdatering på baggrund af Covid-19

På grund af risiko for smittespredning og myndighedernes anbefalinger, bliver den fælles nationale uge for Medlemskampagnen 2020 flyttet til efter sommerferien i uge 37.

Grupper anbefales at afholde medlemskampagne i uge 37, men under omstændighederne må alle grupper afholde kampagnen, når der er mulighed for det i henhold til jeres øvrige program.

Nyt PR-materiale uden dato

Som følge af flytningen af Medlemskampagnen er der lavet nyt PR-materiale, hvor der ikke står “uge 17” på. Så hent PR-pakkerne på ny her på siderne.

Gode råd til at begrænse smitterisikoen

Inden du planlægger aktiviteterne til årets medlemskampagne så læs venligst de gode råd om at begrænse en eventuel smitterisiko i de forskellige aktiviteter. Der er enkelte justeringer til aktiviteterne.

Svar på tre korte spørgsmål om jeres kampagne

Du kan hjælpe den nationale presseindsats ved at svare på tre korte spørgsmål om gruppens medlemskampagne; nemlig tid og sted for åbent hus, samt hvem der er kontaktperson til eventuelle mediehenvendelser.

Besvar de tre spørgsmål i Google-formularen

Tag et kig i kampagnehæftet - så er du allerede godt i gang

Her kan du hente alle dokumenter til På plasketur med Gnisterne samlet i Aktiviteter og bilag, PR og Illustrationer.

Læs mere om de enkelte elementer længere nede på siden.

Medlemskampagnens aktiviteter

På plasketur med Gnisterne består af et indledende møde og en event. Hent det samlede aktivitetsmateriale og se mere om de enkelte dele her.

PR

Gør opmærksom på jeres event på sociale medier, med postkort og pressemeddelelser. Find hele pakken her og læs mere om de enkelte dele nedenfor.

Merchandise

Til årets medlemskampagne hører der selvfølgelig også noget merchandise, der skal gøre det sidste for, at deltagerne tager deres oplevelse med helt hjem. Klistermærker, postkort og stofmærke for at nævne nogle. Det hele kan bestilles hos 55°NORD og du kommer direkte til siden med merchandise lige her.

Husker du det hele?

Få et hurtigt overblik over om du har husket alle dele i Medlemskampagnen – fra at lave invitationer og sende pressemeddelelser til god kontakt til de mange nye forældre, der også kommer forbi. Alt står i tjeklisten til succesfuld medlemskampagne.