Pigespejdernes Fællesråd Danmark

Formand for Pigespejdernes Fællesråd Danmark er H.K.H. Prinsesse Benedikte.

Danmark har ét medlemskab i WAGGGS og De grønne pigespejdere er medlem gennem Pigespejdernes Fællesråd Danmark, sammen med de kvindelige medlemmer i Det Danske spejderkorps, Danske Baptisters Spejderkorps og Dansk Spejderkorps Sydslesvig.

Fællesrådet arrangerer tværkorpslige kurser, står for internationale projekter og administrerer Dronning Ingrids Rejsefond, hvor du kan søge midler til WAGGGS’ aktiviteter.

Fællesrådet arbejder med flere underudvalg, som skal sikre dig en international tilknytning og forhåbentlig vil du på et tidspunkt få en international oplevelse gennem verdensorganisationernes mange tilbud.

  • WAGGGS initiativer i Danmark ønsker at udbrede kendskabet til det internationale spejderarbejde, helt ned til den enkelte spejder, for også at give flere spejdere lyst til at engagere sig i og interessere sig for det internationale spejderarbejde og at tiltrække internationale WAGGGS arrangementer Danmark, for at kunne profilere dansk spejderarbejde internationalt, og WAGGGS nationalt.
  • Spejdere ud i verden sikrer danske spejderes deltagelse i internationale arrangementer og repræsentationer.
  • Imagine More består af et ”grundkursus” og et overbygningskursus, der fokuserer på personlig udvikling og introduktion til WAGGGS.

Har du lyst til at involvere dig i vores internationale arbejde i udvalgene, er der altid plads til en engageret spejder med de rette kvalifikationer. Kontakt – ic@pigespejder.dk

Er du interesseret i, hvad der rør sig på den internationale scene, så synes godt om PFD på Facebook og følg med i Pigespejdernes Fællesråds arbejde eller besøg PFD’s hjemmeside.