Det er ikke det samme, der får syvårige Alma til at elske spejder, som for Pernille på 13 år, selvfølgelig. Der skal andet til, for at Pernille bliver ved med at komme til spejder. Det kan du læse om i de forskellige materialer her på siden.

Sæt den enkelte i fokus med seniorudviklingssamtaler

SeniorUdviklingsSamtaler (SUS), er et vigtigt led i at få de unge i tale og inspirere dem til at tænke egne tanker om hvad der optager dem lige nu og ude i fremtiden. Pigespejderne er meget forskellige og nogen kan have svært ved at formulere deres ønsker og drømme.

Se hvordan du laver en milestenstegning med din seniorspejder

pdf SeniorUdviklingsSamtaler - Kom godt i gang med SUS VIS PDF

Forenden af regnbuen finder du engagerede unge pigespejdere

På baggrund af undersøgelser blandt grupper, der har succes med at holde pigespejderinteressen blandt unge mellem 13 og 17 år, har en arbejdsgruppe bestående af frivillige pigespejdere samlet de ti bedste ideer til, hvordan I laver et fedt spejdermiljø for de unge spejdere. Det handler både om de små ting, som at tage tid til at spørge ind til den unges hverdag og høre, hvad hun er optaget af og de større tiltag, som at hjælpe hende med at finde udfordrende aktiviteter og events, hvor hun kan møde jævnaldrende.

Hent regnbueplakaten med de ti initiativer til at holde interessen blandt unge pigespejdere

Læs også følgeteksten til, hvordan du kan læse og bruge regnbueplakaten

pdf Regnbuen plakat VIS PDF
pdf Regnbuen - 10 trin til fastholdelse VIS PDF