Forsikringer

Når I laver spejderaktiviteter, er der ligesom i mange andre situationer risiko for, at uheld og skader opstår.

Der er to ting, som I kan gøre for at føle jer trygge ved spejderaktiviteter. Først og fremmest skal I selvfølgelig vide, hvad I skal gøre, hvis uheldet er ude, dernæst er det godt at kende til, hvordan I er forsikret.

De grønne pigespejdere har tegnet forsikringer, som I automatisk er dækket af

Vigtigt om forsikringer

De grønne pigespejdere og Spejdernes administrationsfællesskab har indledt et samarbejde med Söderberg & Partners omkring korpsets og administrationens forsikringsprogram. Samarbejdsaftalen betyder, at Söderberg & Partners, som vores mægler, kan og vil hjælpe med den daglige administration og skadebehandling. Samarbejdet er blevet besluttet for, at vi kan bevare kvaliteten i forskningsarbejdet til gavn for alle.

I en overgangsperiode vil grupper, ejendomme mv. opleve, at afsenderen på forsikringsspørgsmål, skadehenvendelser o.l. vil være Söderberg & Partners. For dig som forsikringsbruger, vil dette dog ikke få betydning, da alle forsikringshenvendelser stadig skal tilgås via www.pigespejder.dk, eller forsikringsspørgsmål stadig kan sendes til forsikring@pigespejder.dk.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål angående forsikringer, så skriv en mail til forsikring@pigespejder.dk.

Forsikringer gruppen bør overveje

Gruppen kan med fordel overveje, om der er behov for yderligere forsikringer til jeres spejderarbejde. Se hvilke på siden Øvrige forsikringer
Øvrige forsikringer