Om De grønne pigespejdere

De grønne pigespejdere er et spejderkorps kun for piger og kvinder. Vi har 4000 medlemmer fordelt på 120 lokale grupper i hele Danmark. Vi har 100 års erfaring med at lave udfordrende aktiviteter i naturen for piger.

Pigespejdere er piger der tør

Aktiviteter der får hver enkelt pige til at turde mere, også at lave fejl. Vi tror på, at man lærer af sine fejl, og at det vigtigere at have modet til at turde kaste sig ud i noget nyt end at kunne det hele til perfektion. Grønne pigespejdere får gåpåmod på livet. De lærer at gribe de muligheder, der kommer deres vej.

Vision

Vi giver piger mod, og vi sætter verden i bevægelse.

Mission

Det er vores mission at gøre piger og kvinder i stand til at udvikle og udnytte deres fulde potentiale.

Danmarks stærkeste fællesskab for piger

Hvad laver man egentlig, når der er pause mellem modulerne? Få et indblik i fællesskabet og spejderånden blandt de piger, der deltog i Ungleder 2018.

De grønne pigespejdere er Danmarks største pigefællesskab. Hos os slipper pigespejderne for at tænke på, hvilke aktiviteter og opgaver der er “for piger” og “for drenge”. Det giver pigerne et frirum – fri for forventninger til, hvad en pige skal sige, mene og være. Så kan hver enkelt pigespejder være sig selv. Hos De grønne pigespejdere handler det ikke om, hvad individet kan præstere, men om hvad vi kan opnå i fællesskab.

De grønne pigespejdere bygger på kristne folkekirkelige værdier og forsøger at efterleve dem sammen med spejderne. Hos os møder spejderne voksne, der tør tale om tro, men også om at tvivle og når livet bliver svært.

Find nærmeste spejdergruppe

Vi har 120 pigespejdergrupper

Hvis du gerne vil vide mere og er frisk på at prøve kræfter med livet som pigespejder, så find den pigespejdergruppe som ligger nærmest dig og ring eller skriv til deres kontaktperson