Ud i naturen

Projektperioden for Ud i naturen er formelt udløbet, men aktiviteterne lever videre i vores landsdækkende tilbud Spilopspejd.

Ud i naturen var et pigespejderprojekt for de mindste piger. Et  samarbejde mellem De grønne pigespejdere og BROEN Danmark skulle få flere børn og deres familier ud i naturen og opleve nye fællesskaber der.

Projektet tog hånd om den udfordring, at børnefamilier bruger naturen meget mindre end de har lyst til, ofte fordi de ikke ved, hvad de skal lave, når de først er kommet ud. Med Ud i naturen tilbød pigespejderne et færdigt forløb med seks aktivitetsdage for piger mellem 3-6 år og deres forældre.

De deltagende familier har meldt tilbage, at de fik udvidet deres lokale netværk, de fik nye dejlige oplevelser med deres barn og inspiration til at komme mere ud i naturen.

Se hvordan de mindste pigespejdere fra Skt. Jakob gruppe i København tog på pirattogt som en del af Ud i naturen.

Hent hele pakken til Ud i naturen

På denne side er der samlet en række dokumenter til brug for projektet.

png Logo Ud i naturen Download
word Fundrasingskabelon Ud i naturen Download
pdf Flyer til deltagere efter endt forløb Ud i naturen VIS PDF
pdf Pamflet_pige_Ud i naturen VIS PDF
zip Facebookbilleder_Ud i naturen Download

Bilag til aktiviteterne

Til de seks aktivitetsdage støder du nok på en naturvæv og insektfælder. Herunder kan du se og hente bilag, der gør det endnu lettere at gennemføre aktiviteterne.

jpg Affalds nedbrydningstid_Ud i naturen Download
pdf Naturvæv_Ud i naturen VIS PDF
pdf Insektfælder_Ud i naturen VIS PDF
pdf Spilopsangen VIS PDF

Aktivitetshæftet

I aktivitetshæftet får du hele pakken med beskrivelser af aktiviteter til seks dage med pigespejder for de mindste. Læs blandt andet også om, hvad børn mellem 3-6 år kan alene og sammen med en voksen.

pdf Aktivitetshæfte_Ud i naturen VIS PDF