Støt vores arbejde

Med din støtte kan vi  gøre en forskel for endnu flere piger. Vi kan nå længere ud med vores budskaber om behov for kvindelige rollemodeller, flere piger inden for STEM og iværksætteri og pigefællesskabet som en vej til livsmestring og bedre trivsel.

De grønne pigespejdere skal hvert år modtage minimum 100 gaver à 200 kroner eller mere for at kunne søge om momskompensation. Hvert år betyder momskompensationen, at korpset har godt 200.000 kroner mere til at lave udfordrende aktiviteter til pigespejdere landet over.

Pengegaver kan trækkes fra i skat. Det sker automatisk, hvis du har oplyst dit cpr.-nummer/cvr-nummer. Du kan give en gave til pigespejderne på flere måder.

Gaver til grupper

Gaver til lokale grupper kan tælle med i med i korpsets gaveregnskab. For at tælle med i korpsets gaveregnskab, så skal gaveindsamlingen ske via indsamlingsplatformen BetterNow.

Gruppens indsamlede gaver på BetterNow lander i første omgang på korpsets gavekonto og udbetales på anmodning fra gruppen.
Hent vejledningen her til, hvordan I opretter en indsamling til gruppen på BetterNow 

MobilePay din gave til korpset
Du kan også sende din gave via MobilePay til De grønne pigespejdere på: 47116.
Skriv ”Gave, De grønne pigespejdere” i kommentarfeltet.

Giv din gave til korpset via BetterNow
På indsamlingsplatformen BetterNow kan du give en pengegave til korpsets generelle arbejde på landsplan. Du finder korpsets gaveindsamling på BetterNow her.

Se handelsbetingelser for donationer via BetterNow (åbner pdf)

Fast overførsel til korpset
Du kan også give et fast årligt beløb til De grønne pigespejdere. Skriv til bogholderi@pigespejder.dk og angiv det beløb, du årligt vil støtte med. Skriv også dit navn og telefonnummer. Ønsker du fradrag for dit bidrag, skriv det da i mailen, og vi ringer vi dig op og beder om dine oplysninger. 

Testamente
I samarbejde med Legal Desk kan du gratis donere et valgfrit beløb til vores sag og samtidig få et gratis testamente.

Med Legal Desk besvarer du spørgsmål og får vejledning via deres platform. Du vil i løbet af processen blive spurgt om du vil donere til et godt formål, og her skal du vælge os som arvsmodtager, da vil testamentet blive gratis. Når du er færdig med at besvare spørgsmålene får du testamentet med det samme.
Du kan lave et gratis testamente her.
Når du har oprettet testamentet, skal det underskrives foran en notar eller to vitterlighedsvidner.