Støt vores arbejde

Med din støtte kan vi  gøre en forskel for endnu flere piger. Vi kan nå længere ud med vores budskaber om behov for troværdige kvindelige rollemodeller, flere piger inden for STEM og iværksætteri og pigefællesskabet som en vej til livsmestring og bedre trivsel.

De grønne pigespejdere skal hvert år modtage minimum 100 gaver à 200 kroner eller mere for at kunne søge om momskompensation. I 2020 betød momskompensationen, at vi havde 220.000 kroner mere til at lave udfordrende aktiviteter til pigespejdere landet over.

Pengegaver kan trækkes fra i skat. Det sker automatisk, hvis du har oplyst dit cpr.-nummer/cvr-nummer. Du kan give en gave til pigespejderne på flere måder.

På indsamlings platformen BetterNow kan du giv en pengegave til den lokale pigespejdergruppe eller støtte vores generelle arbejde på landsplan. Find alle indsamlingerne på BetterNow

Se handelsbetingelser for donationer via BetterNow (åbner pdf)

Send dit beløb via Mobilepay til De grønne pigespejdere på: 47116 Skriv ”Gave, De grønne pigespejdere” i kommentarfeltet.

Du kan også give et fast årligt beløb til De grønne pigespejdere. Skriv til bogholderi@pigespejder.dk og angiv det beløb, du årligt vil støtte med. Skriv også dit navn og telefonnummer. Ønsker du fradrag for dit bidrag, skriv det i mailen. Så ringer vi dig op og beder om dine oplysninger.