Hvad består et partnerskab med De grønne pigespejdere af?

De grønne pigespejdere har en mission, der går ud på, at alle piger i Danmark skal have lige muligheder uanset køn. Igennem udfordrende aktiviteter i naturen, trygge pigefællesskaber og troværdige kvindelige rollemodeller styrker vi hver uge 4000 pigers mod og tro på, at piger kan alt, de sætter sig for, uanset traditionelle forventninger til deres køn. Det skaber ansvarlige, nysgerrige og modige unge kvinder.

Vi tror nemlig, at piger, der tør, bliver til kvinder, der tør.

Din virksomhed kan være med

Som virksomhedspartner hos De grønne pigespejdere er din virksomhed med til at skabe morgendagens ledere, sætte fokus på piger, kvinder og de naturvidenskabelige og entreprenante fag, arbejde med talentudvikling, bæredygtige forandringer. Sammen med os kan I sætte et synligt aftryk på aktuelle samfundsdagsordener.
Gennem et partnerskab med De grønne pigespejdere får du en stærk medspiller, som kan styrke din virksomheds brand og relevans. Partnerskabet er til gavn for begge parter og vil få betydning for piger nu og i fremtiden.

Som virksomhed kan du vælge at blive erhvervssponsor og donere et engangsbeløb.
Men vi tilbyder også tre forskellige typer partnerskaber, hvor vi sammen kan forandre verden.

ROLLEMODEL

MEDSKABER

GAME-CHANGER

Alt efter hvilket partnerskab, der passer til netop din virksomhed, er der mulighed for stor involvering i vores arbejde med projekter, konferencer og kampagner samt i vores daglige spejderaktiviteter med pigerne, deres spejderledere og forældre.

Vi rækker bredt ud og driver aktiviteter og indsatser sammen med virksomheder, kommuner, skoler, SFO’er, forskningsinstitutioner, organisationer og andre interessenter.

På den måde skaber vi de bedste muligheder for piger i dag og i fremtiden. Vær med til fælles værdiskabelse med Danmarks stærkeste og største pigefællesskab.

Kontakt udviklingskonsulent for partnerskaber Josefine Svalling for en uforpligtende snak om muligheder.
Mail: jos@pigespejder.dk / Telefon: 81 88 91 34

Kontakt

Partnerskabskonsulent Josefine Svalling sidder klar til at tage en uforpligtende snak om muligheder.

Mail: jos@pigespejder.dk
Direkte: 81 88 91 34

Verdensmål er pigespejdermål

De grønne pigespejderes mærkesager går hånd i hånd med verdensmålene indenfor ligestilling (verdensmål 5), klima (verdensmål 13) og partnerskaber (verdensmål 17).

Sådan sætter vi verden i bevægelse

Den lille spejderuge

I samarbejde med skoler i hele landet er over 200 børnehaveklasser og titusindvis af børn med i temaugen om spejder, friluft og fællesskab. Læs mere om Den lille spejderuge.

Spejd med pigerne

I samarbejde med SFO’er og Center for Børn og Natur undersøger vi, hvad der motiverer endnu flere piger til et aktivt udeliv. Læs om projektet.

GIRLS ACT

Vi samler politikere, virksomheder og civilsamfund for handlinger, der former fremtiden med lige muligheder for alle. Gå til girlsact.dk

Tak til vores samarbejdspartnere for uvurderlig støtte