Bliv pigespejder

Pigespejder er det frirum, hvor du kan være lige som du har lyst til. Det er et lokalt ugentligt fællesskab, men det er også veninder, du møder til events i hele landet.

youtube

Anne Sofie, 13 år

“Til spejder tør jeg godt at være lidt den vilde type. Her kan jeg være mig selv“

youtube

Louise, 16 år

“Hvis man vil ha' det megasjovt, så skal man være spejder.“

Helt særlige oplevelser

Et natløb i skoven med selvlysende poster. Et kapløb på skinnecykel eller at lave graffiti på en væg i spejderhuset. Hver dag er der oplevelser ud over det sædvanlige. Og man får dem sammen med gode veninder i et trygt miljø.

Styrker pigers tro på sig selv

Piger kan mere end de selv tror. I trygge rammer overvinder pigespejdere højdeskræk, nervøsitet og hvordan man finder vej med kompas. Den slags sejre giver robusthed og tro på, at man også kan klare andre udfordringer i livet.

Hør forældre fortælle, hvad det giver deres datter, at hun er pigespejder

Spejder giver rummelighed og robusthed. Som når din datter på seks år guider familien i sikkerhed i arbejde med økse eller forbereder en brandøvelse. Til spejder lærer din datter at samarbejde og omgås alle mulige forskellige mennesker, men vigtigst af alt, så bliver hun en del af et fællesskab, hvor hun får det fantastisk sjovt.

youtube

Julie, mor til pigespejder på 11 år

“Det der er aller vigtigst er, at hun har det så sjovt og at hun får prøvet så mange ting, blandt andet når hun er på lejr.“

youtube

Michael, far til pigespejder på 6 år

“Hun lærer at omgås alle mulige mennesker samtidig med, at hun får nogle praktiske færdigheder som er cool.“

Find en pigespejdergruppe tæt på dig