Bliv frivillig

Vær med i fællesskabet, der gør en forskel for piger i alle aldre – og få samtidig gode oplevelser og nye kompetencer med i din rygsæk. Du giver din tid og deler ud af det, du er god til – til gavn for Danmarks stærkeste pigefællesskab.

Længere nede kan du læse mere om, hvad du kan lave som frivillig i en spejdergruppe hos De grønne pigespejdere. Du kan for eksempel blive spejderleder og have ansvaret for en gruppe spejdere, men du kan også blive aktiv i spejdergruppens PR-arbejde. Du kan hjælpe til med det praktiske på ture og lejre, være hjemmesideredaktør, fundraiser eller bidrage med din specialviden. Alle frivillige kræfter er unikke og er med til at gøre en forskel og give piger mod og gode oplevelser. Vi har altid brug for en ekstra hånd.

Som frivillig i en spejdergruppe er din indsats med til at give piger frirum og friluftsliv. Der er ingen regler om, hvad du skal lave. Sammen med spejderlederne snakker du om, hvad du har lyst til og planlægger efter det.

Alt det kræver er godt humør og lysten til at gøre en forskel.

Udfyld formularen nederst på siden, så kontakter vi dig til en snak om, hvordan du kan være frivillig hos De grønne pigespejdere.

Giv en hånd når du kan - få umiddelbar glæde retur

I den lokale pigespejdergruppe holder de hver uge spejdermøder for piger i forskellige aldre. Det er en spejderleder, som arrangerer og gennemfører aktiviteterne. Aktiviteterne foregår primært udendørs og har et bestemt mål fra gang til gang. Det kan for eksempel være at lære pigerne at lave bål, om samfundsansvar, at være en god ven eller at passe på naturen. Spejderne laver aktiviteter, som i sidste ende giver dem et mærke som et bevis på, at de har lært noget nyt. Du kan blive hjælper i spejdergruppen, uanset om du har spejdererfaring eller ej.

Forældrehjælper

Er du forældre til en pigespejder, er der også plads til dig i gruppen. Du er måske en haj til excel og kan være gruppens kasserer? Eller elsker du at få noget fra hånden og kan være praktisk gris på ture? Eller noget tredje. Alle kan noget, og dit bidrag vil gøre gruppen unik. Tal med lederne om, hvordan du kan bidrage til din datters gode spejderliv.

Omsorg og en hjælpende hånd

Er du gået på pension eller efterløn og overvejer at bruge noget af din fritid på at give piger et godt fundament for deres videre færd i livet? Så meld dig i din lokale pigespejdergruppe som spejderhjælper. Du kan være lejr-madmor, omsorgsperson til de ugentlige spejdermøder eller en aktiv del af de ugentlige aktiviteter. Du får masser af frisk luft, socialt samvær og kram fra en flok glade pigespejdere.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen herunder – så kontakter vi dig hurtigst muligt og får en snak om, hvordan du kan være frivillig hos pigespejderne.

På pension eller dagpenge? Du må gerne være frivillig hos os

Se reglerne for frivilligt arbejde, når du er på dagpenge, pension eller kontanthjælp lige her.