Ungenetværket

Hvad er ungenetværket?

Ungenetværket er et fællesskab og et frirum for alle pigespejdere mellem 15 og 30 år. Her skaber vi fede, spændende og udfordrende initiativer til unge pigespejdere, af unge pigespejdere og med unge pigespejdere.

Hvem er ungenetværket?

Ungenetværket er alle grønne pigespejdere mellem 15-30 år, og er altså både for dig, der gerne vil deltage på arrangementer, lige så vel som det er for dig, der gerne vil planlægge dem. Det er korpsets unges netværk og formes af jeres engagement.

Hvad nu, hvis jeg ikke er pigespejder?

Hvis du er ung mellem 15-30 år og gerne vil være med i De grønne pigespejderes ungenetværk, så tag endelig fat i os. Der er altid plads til en mere. Du kan skrive til organisationskonsulent Maria Jakobsen på mja@pigespejder.dk

Følg Ungenetværket på sociale medier

Hvordan er ungenetværket organiseret?

Ungenetværket har en projektgruppe, som er med til at forme netværket og starte aktiviteter op.

Ungenetværket er organiseret gennem en “engagements-sky”, der viser ungenetværkets ideer og muligheder for året.

Skyen kan hele tiden udvides og ændres, så hvis du brænder for at lave noget fedt for andre unge, er der også plads til din idé. Skriv til os på mja@pigespejder.dk

Lokale pop-op aktiviteter

Projektgruppen for ungenetværket drømmer om at lave pop-op aktiviteter rundt i regionerne for alle unge pigespejdere.

Hvis du har lyst til at stå for en fed vandretur, en bålaften eller en vinterbadetur, så smid invitationen op på ungenetværkets Facebook-gruppe.

På den måde bliver alle unge pigespejdere inviteret til lige netop dit event. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til pop-op-aktiviteter, så skriv til Oline Skovdal på osk@pigespejder.dk

Ungenetværkets årshjul

Ungenetværkets årshjul opdateres løbende med nye elementer, og du kan altid række ud, hvis du gerne vil have noget med.

Se, hvem du skal kontakte og selve årshjulet, her.

Ungenetværkets projektgruppe inviterer til …

Ungenetværkets projektgruppe har gang i mange fede events, hvor alle pigespejdere mellem 15-30 år kan deltage. Tjek dem ud herunder:

Pop-up events den næste tid 

1.-3. juli: Ungenetværkets Første Sommersjov 

Ungenetværket inviterer alle unge mellem 15-30 år til at deltage i vores ungecamp på Region Kattegats regionssommerlejr. I campen vil der blive lavet fede aktiviteter med dig som ung for øje.

Tilmelding her inden 1. juni

 

30. august – 1. september: GEIST Kursus i basis og udvidede pigespejderfærdigheder

Opfordring fra ungenetværkets projektgruppe til at deltage: På kurset vil der være moduler tilpasset til unge i korpset, og I vil blive fordelt i patruljer med andre unge pigespejdere. Kurset er med fuld fokus på deltagerne og har friluftsliv og spejderfærdigheder i fokus.

Tilmeldingen åbner 15. maj og lukker d. 31. juli

 

7.-8. september: Gådefuldt-Nat-løb i Kalvehave

Ungenetværket afholder Nat i Naturen for alle pigespejdere mellem 15-30 år og deres veninder. Vi skal på natløb nær Kalvehave, sove i hængekøjer eller bivuak, og vi slutter af med morgenmad i det fri.

 Tilmelding her inden 19. august