Korpskontoret

Korpskontoret er De grønne pigespejderes sekretariat. Her sidder fagkonsulenter og bogholderi og administrerer korpsets økonomi og igangsætter udviklingsprojekter for alle pigespejdere. Du kan altid ringe til Korpskontoret, hvad enten du er pigespejder, forældre eller nysgerrig samarbejdspartner. Vi sidder klar til at hjælpe. Herunder kan du læse om alle de ansatte på Korpskontoret og se deres arbejdsområder.

Telefon til hovednummeret: 33 12 95 38
E-mail: info@pigespejder.dk

E-mail direkte til bogholderiet: bogholderi@pigespejder.dk

Konsulenter

 • Helle Hende Stærmose

  Generalsekretær

  Helle er generalsekretær og står i spidsen for De grønne pigespejdere som daglig leder af sekretariatet. Tag kontakt til Helle, hvis du har en idé til et samarbejde med en anden organisation eller en virksomhed.

  T. 42 22 49 93
 • Betina Juul Nielsen

  Organisationskoordinator

  Betina understøtter vores lokale grupper med administrative sager. Hun er kontorets koordinator på større arrangementer, ligesom hun er strategisk sparringspartner for hovedbestyrelsen.

  T. 20 58 34 46
 • Marianne Lomholt

  Udviklingskonsulent

  Marianne er ansvarlig for partnerskaber og virksomhedssamarbejder. Derudover er hun projektleder for Problempirater, der skal vække børns interesse for science gennem spejderaktiviteter.

  T. 20 83 45 22
 • Hilde Nybo Breum

  Organisationskonsulent

  Hilde arbejder primært med projektet for alle børnehaveklasser, Den lille spejderuge, hvor hun koordinerer arbejdsgruppen, advisory board og kursusindsats. Derudover bidrager Hilde også ind i det tværkorpslige arbejde i SPEJDERNE.

  T. 60 92 49 15
 • Tenna Libak

  Projektleder Spejd med pigerne

  Tenna er projektleder for vores projekt Spejd med pigerne, hvor spejdergrupper og SFO'er samarbejder for at få ny viden om piger i naturen.

  T. 81 88 52 33
 • Emilie Urenfeldt Fog

  Kommunikationskonsulent (barselsvikar) T. 41 29 95 15
 • Emilie Tranholm Larsen

  Kommunikationskonsulent, på barsel

  Emilie står for både intern og ekstern kommunikation. Hun sørger for, at hjemmesiden er opdateret, at der er dialog på Facebook og at De grønne pigespejdere blander sig i den offentlige debat, når det handler om piger der tør. Hiv fat i Emilie, hvis du har eller vil fortælle en god historie om pigespejderne.

 • Asta Bakfeldt

  Studentermedhjælper, administration

  Asta hjælper med diverse administrative opgaver. Hun styrer indbakken i info@pigespejder.dk og derudover er hun ansvarlig for at indhente børneattester.

 • Maria Henriette Guldmann

  Studentermedhjælper i kommunikation

  Maria studerer retorik og hos pigespejderne er hun vores stærke historiefortæller. Derudover bidrager Maria med indhold til pigespejdernes kanaler og kampagner.

 • Sara Maria Nielsen

  Studentermedhjælper SciencePirater T. 23341957

IT- og serviceafdeling

Bogholderi