Korpskontoret

Korpskontoret er De grønne pigespejderes sekretariat. Her sidder fagkonsulenter og bogholderi og administrerer korpsets økonomi og igangsætter udviklingsprojekter for alle pigespejdere. Du kan altid ringe til Korpskontoret, hvad enten du er pigespejder, forældre eller nysgerrig samarbejdspartner. Vi sidder klar til at hjælpe. Herunder kan du læse om alle de ansatte på Korpskontoret og se deres arbejdsområder.

Telefon til hovednummeret: 33 12 95 38
E-mail: info@pigespejder.dk

E-mail direkte til bogholderiet: bogholderi@pigespejder.dk

Konsulenter

 • Helle Hende Stærmose

  Generalsekretær

  Helle er generalsekretær og står i spidsen for De grønne pigespejdere som daglig leder af sekretariatet. Tag kontakt til Helle, hvis du har en idé til et samarbejde med en anden organisation eller en virksomhed.

  T. 42 22 49 93
 • Emilie Tranholm Larsen

  Kommunikationskonsulent

  Emilie står for både intern og ekstern kommunikation. Hun sørger for, at hjemmesiden er opdateret, at der er dialog på Facebook og at De grønne pigespejdere blander sig i den offentlige debat, når det handler om piger der tør. Hiv fat i Emilie, hvis du har eller vil fortælle en god historie om pigespejderne.

  T. 26363490
 • Henriette Schultz

  Organisationskoordinator

  Henriette arbejder med grupperelaterede specialsager og udvikling af Medlemsservice. Derudover er hun strategisk sparringspartner for generalsekretæren og håndterer andre administrative opgaver.

  T. 28405068
 • Hilde Nybo Breum

  Organisationskonsulent

  Hilde arbejder primært med projektet for alle børnehaveklasser, Den lille spejderuge, hvor hun koordinerer arbejdsgruppen, advisory board og kursusindsats. Derudover bidrager Hilde også ind i det tværkorpslige arbejde i SPEJDERNE.

  T. 60924915
 • Laura Cecilie Strauss Hansen

  Studentermedhjælper

  Laura er ansat til at få det nationale skoleprojekt Den lille spejderuge ud over rampen. Hun er i dialog med skoler, kommuner og lærere. Og så står Laura også for at kommunikere ud omkring Den lille spejderuge på interne og eksterne platforme.

  T. 30708473
 • Tenna Arpe

  Studentermedhjælper

  Tenna arbejder på projektet 'Ud i naturen', hvor pigespejderne inviterer piger i alderen 3-6 år med ind i spejderfællesskabet og ud i naturen. Her skal de som familie få gode oplevelser sammen og blive fortrolige med naturen.

  T. 24914754
 • Nicoline Viola Hoeg

  Studentermedhjælper i kommunikation

  Nicoline fortæller alle de gode historier fra pigespejderland og sørger for, at der er vedrørende indhold på vores sociale medier. Hun er desuden uddannet journalist og har en fortid som grøn pigespejder i Sønderjylland.

IT- og serviceafdeling

Bogholderi