Korpskontoret

Korpskontoret er De grønne pigespejderes sekretariat. Her sidder fagkonsulenter og bogholderi og administrerer korpsets økonomi og igangsætter udviklingsprojekter for alle pigespejdere. Du kan altid ringe til Korpskontoret, hvad enten du er pigespejder, forældre eller nysgerrig samarbejdspartner. Vi sidder klar til at hjælpe. Herunder kan du læse om alle de ansatte på Korpskontoret og se deres arbejdsområder.

Telefon til hovednummeret: 33 12 95 38
E-mail: info@pigespejder.dk

E-mail direkte til bogholderiet: bogholderi@pigespejder.dk

Konsulenter

 • Helle Hende Stærmose

  Generalsekretær

  Helle er generalsekretær og står i spidsen for De grønne pigespejdere som daglig leder af sekretariatet. Tag kontakt til Helle, hvis du har en idé til et samarbejde med en anden organisation eller en virksomhed.

  T. 42 22 49 93
 • Henriette Schultz

  Organisationskoordinator

  Henriette arbejder med grupperelaterede specialsager og udvikling af Medlemsservice. Derudover er hun strategisk sparringspartner for generalsekretæren og håndterer andre administrative opgaver.

  T. 28405068
 • Hilde Nybo Breum

  Organisationskonsulent

  Hilde arbejder primært med projektet for alle børnehaveklasser, Den lille spejderuge, hvor hun koordinerer arbejdsgruppen, advisory board og kursusindsats. Derudover bidrager Hilde også ind i det tværkorpslige arbejde i SPEJDERNE.

  T. 60924915
 • Marianne Lomholt

  Udviklingskonsulent

  Marianne er ansvarlig for partnerskaber og virksomhedssamarbejder. Derudover er hun projektleder for Problempirater, der skal vække børns interesse for science gennem spejderaktiviteter.

  T. 20 83 45 22
 • Emilie Tranholm Larsen

  Kommunikationskonsulent

  Emilie står for både intern og ekstern kommunikation. Hun sørger for, at hjemmesiden er opdateret, at der er dialog på Facebook og at De grønne pigespejdere blander sig i den offentlige debat, når det handler om piger der tør. Hiv fat i Emilie, hvis du har eller vil fortælle en god historie om pigespejderne.

  T. 26363490
 • Maria Henriette Guldmann

  Studentermedhjælper i kommunikation
 • Laura Greibe Leander

  Frivillig på Korpskontoret
 • Stephanie Goldstrand Lauridsen

  Studentermedhjælp Den lille spejderuge

  Stephanie står blandt andet for kontakten til skolerne, give en hånd med på kurserne og styre Den lille spejderuge på Facebook.

 • Julie Trautner

  Studentermedhjælp
 • Sidsel Vie Kaysen

  Studentermedhjælp Problempirater

  Sidsel varetager kommunikationsopgaver i Problempirater - et scienceprojekt på tværs af fem spejderkorps. Hun fortæller de gode historier om børn, der leger science i spejdergrupperne, og hjælper til med at synliggøre projektet nationalt.

 • Laura Cecilie Strauss Hansen

  Studentermedhjælper (på barsel)

  Laura er ansat til at få det nationale skoleprojekt Den lille spejderuge ud over rampen. Hun er i dialog med skoler, kommuner og lærere. Og så står Laura også for at kommunikere ud omkring Den lille spejderuge på interne og eksterne platforme.

  T. 30708473

IT- og serviceafdeling

Bogholderi