Korpskontoret

Korpskontoret er De grønne pigespejderes sekretariat. Her sidder fagkonsulenter og bogholderi og administrerer korpsets økonomi og igangsætter udviklingsprojekter for alle pigespejdere. Du kan altid ringe til Korpskontoret, hvad enten du er pigespejder, forældre eller nysgerrig samarbejdspartner. Vi sidder klar til at hjælpe. Herunder kan du læse om alle de ansatte på Korpskontoret og se deres arbejdsområder.

Telefon til hovednummeret: 33 12 95 38
E-mail: info@pigespejder.dk

E-mail direkte til bogholderiet: bogholderi@pigespejder.dk

Konsulenter

 • Romy Andersen

  Organisationskonsulent (barselsvikar)

  Romy er barselsvikar for Camilla Rosenkilde. Romy støtter og igangsætte projekter, der giver De grønne pigespejdere flere medlemmer. Derudover vil Romy også supportere grupper, regionsledelser, da hun har erfaring med frivillige foreninger og organisationsudvikling. Romys primære opgaver er Vækstlaboratoriets initiativer og den kommende sommerlejr for 13-20-årige piger, INGRID, som afholdes i forbindelse med vores 100-års jubilæum.

  T. 23341957
 • Birgitte Meisner Nielsen

  Generalsekretær

  Birgitte er korpsets generalsekretær og den administrative leder af De grønne pigespejdere, samt leder for konsulenterne på kontoret.

  T. 29119274
 • Karen Balck Sørensen

  Chefkonsulent

  Karen er chefkonsulent hos De grønne pigespejdere og støtter op om Korpsets vækst- og udviklingsarbejde med fokus på eksterne samarbejdspartnere.

  T. 27202325
 • Emilie Tranholm Larsen

  Kommunikationskonsulent

  Emilie står for både intern og ekstern kommunikation. Hun sørger for, at hjemmesiden er opdateret, at der er dialog på Facebook og at De grønne pigespejdere blander sig i den offentlige debat, når det handler om piger der tør. Hiv fat i Emilie, hvis du har eller vil fortælle en god historie om pigespejderne.

  T. 26363490
 • Henriette Schultz

  Organisationskoordinator

  Henriette arbejder med grupperelaterede specialsager og udvikling af Medlemsservice. Derudover er hun strategisk sparringspartner for generalsekretæren og håndterer andre administrative opgaver.

  T. 33436031
 • Leene Gramstrup

  Organisationskonsulent

  Leene arbejder med gruppeudvikling i regi af paraplyorganisationen Spejderne og uddannelse af frivillige gruppeudviklere hos De grønne pigespejdere og hun vil kontinuerligt være sparringspartner for de frivillige gruppeudviklere. Herudover beskæftiger Leene sig med fundraising og mulighederne for at være frivillig på flere måder hos pigespejderne.

  T. 51709605
 • Camilla Rosenkilde

  Organisationskonsulent (på barsel)

  Camilla er med til at spotte og udvikle nye muligheder hos De grønne pigespejdere og give organisationen vokseværk. Som spejdergruppe kan du få fat i Camilla, hvis din gruppe gerne vil arbejde med nye tiltag som fx Spilopspejd, samarbejde med lokale aktører eller tiltrække nye frivillige.

  T. 24914865
 • Tenna Arpe

  Studentermedhjælper

  Tenna arbejder på projektet 'Ud i naturen', hvor pigespejderne inviterer piger i alderen 3-6 år med ind i spejderfællesskabet og ud i naturen. Her skal de som familie få gode oplevelser sammen og blive fortrolige med naturen.

  T. 24914754

IT- og serviceafdeling

Bogholderi